Σύμφωνα με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού TMZ, έλαβε τέλος εχθές -Τετάρτη 20 Ιουνίου- η δικαστική διαμάχη της ηθοποιού Χάλε Μπέρι και του πρώην συζύγου της Γκαμπριέλ Ομπρί με τον οποίο έχουν αποκτήσει την 4χρονη Νάλα.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του πατέρα στο θέμα της διαμάχης για το ποσό της διατροφή, και έτσι η Χάλε Μπέρι είναι υποχρεωμένη να του καταθέτει μηνιαίως το ποσό των15.780 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι η διατροφή δεν είναι το μοναδικό θέμα στο οποίο διαφωνούν οι πρώην σύζυγοι.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει υποβάλει αίτηση στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες, προκειμένου να της δοθεί η άδεια να φύγει από την χώρα μαζί με την 4χρονη κόρη της Νάλα και να μετακομίσει στο σπίτι του νυν αγαπημένου της Γάλλου ηθοποιού Ολιβιέ Μαρτίνεζ, γεγονός που έχει εξοργίσει τον Γκαμπριελ Ομπρί, ο οποίος θεωρεί ότι όλο αυτό είναι ένα είδος «τιμωρίας» που θα του στερεί την επαφή με την κόρη του ενδεχομένως και την παχυλή διατροφή του.

Η επίσημη βέβαια αιτιολογία της σταρ για την εν λόγω απόφασή της είναι ότι εκεί οι νόμοι προστατεύουν πολύ περισσότερο την ιδιωτική ζωή των παιδιών των επωνύμων καθώς είναι πολύ πιο αυστηροί σε σχεση με την Αμερική.