Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Τρίτη 19 Ιουνίου- η γαλλική πρεμιέρα του «The Amazing Spider-Man» με πλήθος θαυμαστών να έχει συγκεντρωθεί έξω από κεντρικό σινεμά του Παρισιού, προκειμένου να δει από κοντά τους αγαπημένους του πρωταγωνιστές.

Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή Έμμα Στόουν, φορώντας ένα μαύρο μάξι Gucci φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ αποζημίωσε τους θαυμαστές της καθώς φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ δεν παρέλειψε να υπογράψει και δεκάδες αυτόγραφα γι’ αυτούς.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο «Spider-Man» Άντριου Γκαρφιλντ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κομψός μέσα στο βαθυκόκκινο Balenciaga κοστούμι του, ο Ουαλός ηθοποιός και μέλος του καστ της ταινίας Ρις Ίφανς , καθώς και ο σκηνοθέτης της Μαρκ Γουέμπ.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία αφορά στον Πίτερ Πάρκερ (Άντριου Γκάρφιλντ) ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τον δρ. Κερτ Κόνορς και το alter ego του και εχθρό του Spider-Man, Λίζαρντ, τον οποίο υποδύεται ο Ρις Ίφανς, ενώ η Έμμα Στόουν ενσαρκώνει την αγαπημένη του Spider-Man, Γκουέν Στέισι.