Ούτε η Μια Φάροου ούτε ο γιος που απέκτησε με τον Γούντι ΄Αλεν, Ρόναν Φάροου, φαίνεται να έχουν λησμονήσει το γεγονός ότι τους εγκατέλειψε για να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια με την Σουν Γι Πρεβίν το 1992.

«Χρόνια πολλά μπαμπά… ή όπως το λένε στην οικογένειά μου, χρόνια πολλά αδερφέ», ήταν το πικρόχολο σχόλιο που «ανέβασε» στο Twitter ο Ρόναν Φάροου με αφορμή τη γιορτή της Ημέρας του Πατέρα την Κυριακή 17 Ιουνίου. Το σχόλιο προσυπέγραψε η μητέρα του επαναλαμβάνοντάς το στο δικό της Twitter.

Όπως έγινε γνωστό η σχέση του Γούντι ΄Αλεν με τη Σουν – Γι Πρεβίν, υιοθετημένη κόρη της Μια Φάροου με τον πρώην σύζυγό της, Αντρέ Πρεβίν, ξεκίνησε το 1991 όταν εκείνη ήταν 21 χρονών και εκείνος 56. Παρ’ ότι ο Γούντι ΄Αλεν ποτέ δεν υιοθέτησε την Σουν Γι, ωστόσο, υποτίθεται ότι ήταν για εκείνη μια πατρική φιγούρα.

Ο Γούντι ΄Αλεν και η Σουν Γι υιοθέτησαν ένα μικρό κορίτσι που το ονόμασαν Μπεσέτ το 1996 και ένα ακόμα κορίτσι που το ονόμασαν Μάνζι Τίο το 1997. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν στην Βενετία. Είναι ο τρίτος γάμος για τον Γούντι ΄Αλεν.