Φαίνεται πως η εμφάνιση των Rolling Stones στο Φεστιβάλ του Glastonbury το επόμενο καλοκαίρι θα είναι και η τελευταία του θρυλικού γκρουπ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον των μελών του γκρουπ στην εφημερίδα «The Mirror», η «στάση» τους στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ θα είναι η τελευταία από μια σειρά συναυλιών στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο που προγραμματίζεται για το 2013. Και αυτή θα είναι και η «τελευταία υπόκλιση» σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας πηγής.

Άλλωστε το 2013 θα είναι καθοριστική χρονιά για τον Μικ Τζάγκερ και την παρέα του. Οι εορτασμοί για την συμπλήρωση των 50 χρόνων του γκρουπ δεν πρόκειται να γίνουν φέτος αλλά με την περιοδεία του 2013 σύμφωνα με πληροφορίες που φαίνεται να επιβεβαιώνονται από το δημοσίευμα της «The Mirror».

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία περιοδεία των Rolling Stones που έγινε το 2005 με τίτλο «A Bigger Bang» ήταν η πιο πετυχημένη όλων των εποχών μέχρι να την ξεπεράσουν οι U2 και η τουρνέ τους «360» (2009 – 2011).

Όσο για τα φημολογούμενα σχέδια να μπουν οι Rolling Stones στο στούντιο ηχογράφησης φαίνεται επίσης να αναστέλλονται προς το παρόν.

Ο κιθαρίστας του γκρουπ, Ρόνι Γουντ, «πήρε πίσω» τις δηλώσεις του ότι οι Rolling Stones πρόκειται να βρεθούν στα στούντιο ηχογράφησης.