Η ολλανδική εταιρεία Bugaboo που ειδικεύεται στα παιδικά καρότσια εδώ και 13 χρόνια έχει συνεργαστεί επιτυχώς στο παρελθόν με γνωστούς οίκους όπως οι Missoni, Marc Jacobs και Bas Kösters, για τι άλλο; Την μοδάτη μαμά και το παιδί.

Η τελευταία συνεργασία της εταιρείας Bugaboo με τη υπογραφή των Viktor & Rolf δε θα έχει πλέον απήχηση μόνο στις μητέρες, αλλά και στους πατέρες.Το όνομά του νέου καροτσιού είναι My First Car και έχει χαρακτηριστικά αυτοκινήτου. Με αεροδυναμική όψη, μονόχρωμο γκρι ύφασμα αυτοκινήτου, δερμάτινες λεπτομέρειες, πίσω τροχούς από κράμα αργύρου, χειροποίητες χειρολαβές και το καλύτερο; Με πινακίδες (κατόπιν παραγγελίας) με την υπογραφή των σχεδιαστών.

Οι σχεδιαστές δήλωσαν ότι «η συνεργασία μας με την Bugaboo ήταν μια δημιουργική πρόκληση για εμάς γιατί μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά. Έτσι οραματιστήκαμε ένα πολυτελές και πρωτοποριακό όχημα που είναι διαφορετικό τόσο στο σχεδιασμό του όσο και στην κινητικότητά του».

Η περιορισμένη έκδοση του (€ 1.250) θα είναι διαθέσιμη μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012 και θα πωλείται μόνο από τα καταστήματα Bloomingdale, Neiman Marcus, και Nordstrom.