· Α. Σαμαράς: «θα φάω σίδερα για να φέρω επενδύσεις». Για επενδύσεις δεν είμαι σίγουρος. Εισιτήρια θα κόψει. Την πρώτη εβδομάδα.

· «Ζητήσαμε εκλογές, γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων», τόνισε στους FT ο παλαιός κομμουνιστής και νυν Βουλευτής της ΝΔ κ. Λαζαρίδης. Και έτσι, μπορεί να έχουμε κυβέρνηση φιρφιρίκων.

· «Η Δράση είναι κόμμα εξουσίας» δήλωσε ο Στ. Μάνος. Προφανώς παρανόησε το σύνθημα του Μάη του ’68: «κατά φαντασία στην εξουσία».

· Πάνω που ανακουφίστηκε η οικουμένη από την πυρηνική απειλή του Αλέξη, ένα πανό στην Αθήνα έβαλε σε σκέψεις τους ισχυρούς του πλανήτη: «Αν η ΑΕΚ διαλυθεί, θα τρομάξει όλη η γη

· ‘Αμα δεν σε θέλει η τύχη: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ ο επιχειρηματίας που του έκλεψαν από το σπίτι 1,2 εκατ. ευρώ.

· Όσοι είχαν κατηγορήσει τον Πάκη για αδράνεια στα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 κατάλαβαν από την (μη) αντίδρασή του στον πρόσφατο τραμπουκισμό ότι γι’ αυτόν είναι στάση ζωής και πιθανά το ύψιστο σημείο αυτογνωσίας

· Σκέτο το «νεώτερος μου» δεν αποκλείει όλους τους πιθανούς αντιπάλους για την Προεδρία του ΠαΣοΚ. Να προσθέταμε άραγε «και χονδρότερος»;

· Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα μας αποκαλύψει ο Ευ. Βενιζέλος το ΠαΣοΚ των ονείρων του. Μέχρι τότε, υποθέτω, θ’ ακολουθεί την διαδικασία παραγωγής τους.

· Το όνομα παλαιού, κατεδαφισμένου από ετών, κινηματογράφου των Ιλισίων θυμίζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιού; Του Α.Ο.ΔΙ.Ο (Απ’ Όλα Δι’ Όλους).

· Αλ Τσίπρας: «Η χώρα δεν χρειάζεται φοβισμένο Πρωθυπουργό». Και έτσι μετά τους αντίστοιχους Αθηνών και Πειραιώς αποκτήσαμε και Ατρόμητο Κουμουνδούρου.