Νέους πονοκεφάλους προκαλεί στο άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ, τη Λίντσεϊ Λόχαν, το επεισόδιο του αυτοκινητιστικού ατυχήματος στο οποίο «πρωταγωνίστησε» τρακάροντας ένα σκουπιδιάρικο με την Porsche της το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παρ’ ότι ο εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε ότι ο Λόχαν συνεργάστηκε με τις αρχές απαντώντας σ’ όλες τις ερωτήσεις τους και προσκομίζοντάς τους ότι της ζητήθηκε, οι δηλώσεις του οδηγού του σκουπιδιάρικου ότι ένας εκ των συνεπιβατών στο αυτοκίνητο της Λόχαν του ζήτησε να μην καλέσει την αστυνομία ώστε να μη δημιουργηθεί «σούσουρο» δεν ωφελούν ιδιαίτερα την ηθοποιό.

«Ένας από αυτούς μου είπε ότι η οδηγός είναι γνωστή ηθοποιός και δεν ήθελαν να εμφανιστούν στα media», αναφέρει ο οδηγός του σκουπιδιάρικου στην ιστοσελίδα ΤΜΖ, ενώ προσθέτει ότι είχε ήδη καλέσει την ΄Αμεσο Δράση διότι η παρέα της Λόχαν προσπαθούσε να «ξεφύγει».

Η… εκδοχή ωστόσο από την πλευρά της Λόχαν είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο οδηγός μόλις κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να έχει κανένα οικονομικό όφελος από τη Λόχαν άρχισε να λέει ιστορίες στον σκανδαλοθηρικό τύπο.

Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό συνέβη όταν η 25χρονη ηθοποιός ήταν καθ’ οδόν προς τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Liz&Dick, που αφορά στη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.