1.Tous Man, Eau de toilette

Τα εσπεριδοειδή μάς προδιαθέτουν για ένα δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα. Ομως, όταν συνδυάζονται με σανταλόξυλο, πιπέρι και φασκόμηλο, φτάνουμε σε μια πικάντικη, αρρενωπή ευωδιά.

2. Carolina Herrera,212 Glam Men

Πηγή έμπνευσης για τη διάσημη σχεδιάστρια τα λαμπερά φώτα που κοσμούν τα καλοκαιρινά βράδια της Νέας Υόρκης. Με νότες από σοκολάτα, φύλλα καπνού και musk, το νέο άρωμα ξεχωρίζει για την ενέργεια που χαρίζει.

3. Kenzo Homme Sport

Ως πικάντικη και αισθησιακή, μας συστήνουν τη νέα δημιουργία τους οι επικεφαλής του οίκου. Εξού και οι νότες από μέντα και λεμόνι, οι οποίες συνυπάρχουν με τις κλασικές πικάντικες όπως ο κέδρος και το γεράνι.

4. Αrmani Code Sport Athlete

Στο ολυμπιακό πνεύμα και ο διάσημος σχεδιαστής, ο οποίος είχε έναν ακόμη λόγο «εμπλοκής» αφού υπογράφει τις στολές της ιταλικής ολυμπιακής ομάδας. Κατά τα άλλα, η μαγευτική μεσογειακή φύση γίνεται ξανά η πηγή έμπνευσης του Τζόρτζιο Αρμάνι. Τρεις τον αριθμό ποικιλίες μέντας, μαζί με εσπεριδοειδή, δίνουν τη νότα στο φρέσκο άρωμα.

5. Lalique, Hommage à L’ Homme

Εντονα αρρενωπό άρωμα που υπογράφουν δύο γυναίκες – από τις πλέον ταλαντούχες σύγχρονες μύτες. Δύο πολύτιμα συστατικά δίνουν τη νότα στην αρρενωπή ευωδιά: το σπάνιο ξύλο oud και η αισθησιακή βιολέτα.

6. Davidoff, Cool Water Pure Pacific 2012

Η φετινή, συλλεκτική έκδοση της δημιουργίας που από το 1988 που πρωτοκυκλοφόρησε αποτελεί τον ορισμό του δροσερού αρώματος. Στο νέο άρωμα τα φρέσκα εσπεριδοειδή συνδυάζονται με πράσινα αρωματικά φυτά, ενώ οι νότες από ξύλα και σανταλόξυλο εγγυώνται την αρρενωπή χροιά του.