Ο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο πορτογάλος προπονητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ετήσιες αποδοχές του ανέρχονται σε 500.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους κατάκτησης στόχων.
Ο κ. Ζαρντίμ γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1974 στη Βενεζουέλα από Πορτογάλους γονείς και σε ηλικία 3 ετών εγκαταστάθηκε στη Μαδέιρα. Άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2001 ως βοηθός προπονητή στην ερασιτεχνική ομάδα Καμάτσα. Το 2003 προήχθη σε πρώτο προπονητή και έμεινε στον πάγκο της μέχρι το τέλος του 2007. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Τσάβες την οποία ανέβασε από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική. Το 2009 συνεργάστηκε με την Μπέιρα Μαρ στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 που ανέλαβε την Μπράγκα την οποία φέτος οδήγησε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας και στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο πορτογάλος προπονητής θα έχει για συνεργάτες τους συμπατριώτες του κκ. Αντόνιο Βιέιρα και Νέλσον Καλντέιρα. Στο τεχνικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων θα παραμείνουν ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Αλέκος Ράντος και ο γυμναστής κ. Χρήστος Μουρίκης.