Στο Μόναχο της Γερμανίας βρέθηκαν εχθές Τρίτη 5 Ιουνίου οι Κέλαν Λουτζ και Σπένσερ Λοκ για την παρουσίαση της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων «Tarzan», στην οποία οι δύο νεαροί ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους στον βασιλιά της ζούγκλας και την αγαπημένη Τζέιν αντίστοιχα.

Με casual look, φορώντας μια μπλε μακρυμάνικη μπλούζα και ένα γκρι παντελόνι, ο γοητευτικός Κέλαν Λουτζ τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες «Twilight» και «Immortals», μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας και αποθεώθηκε από τις νεαρές θαυμάστριές του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα στούντιο παραγωγής του φιλμ όπου έγινε η παρουσίαση.

Εξίσου εντυπωσιακή με την φρεσκάδα της νιότης της και το νεανικό της στιλ η Σπένσερ Λοκ που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις ταινίες του «Resident Evil», προτίμησε ένα κόκκινο παντελόνι και ένα εμπριμέ τοπ για την εμφάνισή της, ενώ χάρισε στους θαυμαστές της και τους φωτογράφους το λαμπερό της χαμόγελο.

Από την παρουσίαση της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σκηνοθέτης της ταινίας«Tarzan», Ρέινχαρντ Κλος, ο οποίος θέλησε να δώσει μια νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Αμερικανού συγγραφέα Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ.

Η ιστορία αφορά φυσικά στον πασίγνωστο ήρωα Ταρζάν και την αγαπημένη του Τζέιν, οι οποίοι θα συνεργαστούν για να νικήσουν τον μισθοφορικό στρατό του άνδρα που ανέλαβε τον έλεγχο της εταιρείας των γονιών του Ταρζάν μετά τον θάνατό τους.

Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω ταινία έχει κάποιες μικρές αλλαγές στο σενάριο καθώς οι οι δισεκατομμυριούχοι γονείς του Ταρζάν, σκοτώνονται σε αεροπορικό δυστύχημα, ενώ η Τζέιν δεν είναι κόρη ενός τρελού επιστήμονα, αλλά ενός ξεναγού της αφρικάνικης ζούγκλας.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2013.