Προτιμά το casual ντύσιμο με τζιν, t-shirt και all star. Ωστόσο, η λαμπερή πρωταγωνίστρια του Twilight και η νέα κινηματογραφική Χιονάτη δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει αρχίσει σιγά-σιγά να «αγκαλιάζει» τον χώρο της μόδας.

Γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι πρόσφατες κομψές -ενίοτε και σέξι- εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ Καννών με τις οποίες οχι μόνο μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας αλλά κέρδισε και τους ειδικούς του χώρου της μόδας που την θεωρούν πλέον από τις πιο καλοντυμένες σταρ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Η 22χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο «Vanity fair» πως στην εφηβική της ηλικία οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για τις στιλιστικές της επιλογές.

«Δείτε μια φωτογραφία μου πριν από τα 15 μου… Ήμουν σαν αγόρι… Φορούσα τα ρούχα του αδερφού μου. Όχι ότι με ένοιαζε φυσικά, αλλά οι συμμαθητές μου με κοροϊδεύαν επειδή δεν φορούσα τα τρέντι τζιν…» αναφέρει το κορίτσι του Ρόμπερτ Πάτινσον.

Και προσθέτει: «Θυμάμαι μια συμμαθήτρια μου στην έκτη δημοτικού, να με κοιτά στο γυμναστήριο και να φωνάζει δυνατά : δεν ξυρίζει τα πόδια της! Είναι αηδιαστικό!»

Επίσης, η νεαρή σταρ δηλώνει ότι ακόμη και σήμερα δεν την ενδιαφέρει να φαίνεται όμορφη και τέλεια στις επίσημες εμφανίσεις της και στις φωτογραφίσεις. «Δεν με νοιάζει καθόλου! Αν όλες οι φωτογραφίες μου ήταν τέλειες τότε ο κόσμος θα νόμιζε ότι προσποιούμαι… Εμένα με νοιάζει ο κόσμος να με θεωρεί κουλ και αληθινή» συμπληρώνει η Κρίστεν Στιούαρτ.