Μετά από έναν λίαν επεισοδιακό χωρισμό λίγο πριν γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος τους, ο ιδρυτής του Playboy, 86χρονος, Χιου Χέφνερ και η 26χρονη νύφη που το’ σκασε την τελευταία στιγμή, Κρίσταλ Χάρις ανακοίνωσαν ότι ξανασμίγουν.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ τον Ιούνιο του 2011-και μετά από δύο χρόνια σχέσης- ετοιμαζόταν για έναν πολυτελή γάμο στην έπαυλη του Χέφνερ ενώπιον 300 προσκεκλημένων.

Ωστόσο πέντε ημέρες πριν το γάμο η Κρίσταλ Χάρις το μετάνιωσε και ακύρωσε τον γάμο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο μεταξύ είχε ήδη τυπωθεί το τεύχος Ιουλίου του Playboy με την Χάρις στο εξώφυλλό του και τον τίτλο «Συστήνοντας την κυρία Κρίσταλ Χέφνερ», αλλά ο Χέφνερ χωρίς να πτοηθεί αποφάσισε να κολλήσει ένα στίκερ σε κάθε εξώφυλλο που έγραφε: «Η νύφη που το’ σκασε είναι σ’ αυτό το τεύχος».

Όλα όμως φαίνεται πως είναι περασμένα-ξεχασμένα καθώς τόσο ο Χεφνερ όσο και η Χάρις ανακοίνωσαν στο Twiter τους ότι ξανασμίγουν.

«Το ότι ξανάσμιξα με την Κρίσταλ Χάρις δεν πρέπει να αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη, καθ’ ότι έχω ιστορία να παραμένω κοντά σε παλιές φιλενάδες», έγραψε ο Χεφνερ. Ο καιρός θα δείξει για πόσο αυτή τη φορά…