Εχθές βράδυ -Πέμπτη 31 Μαϊου- η βασίλισσα της ποπ σήκωσε την αυλαία της νέας της περιοδεία με τίτλο «MDNA», δίνοντας την πρώτη μεγάλη της συναυλία στο Τελ Αβίβ.

«Επέλεξα να ξεκινήσω από εδώ την περιοδεία μου για ένα συγκεκριμένο λόγο: δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος φαν μου και να μην θέλει ειρήνη στον κόσμο…» ανέφερε η λαμπερή σταρ κατά την διάρκεια της συναυλίας της εξηγώντας έτσι τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το Ισραήλ για την έναρξη της περιοδείας της.

Και πρόσθεσε: « Όλοι έχουμε το ίδιο χρώμα αίματος. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη τους τίτλους, τα ονόματα των χωρών μας και τις θρησκείες μας και να συμπεριφερόμαστε σε όλους με σεβασμό… Μόνο έτσι θα υπάρχει ειρήνη».

Μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό 35.000 που πλημμύρισε τοστάδιο Ραμάτ Γκαν η Μαντόνα τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες καθώς και τα νέα της κομμάτια από το άλμπουμ«MDNA». Όπως ήταν αναμενόμενο η 53χρονη σταρ εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την σκηνική της παρουσία.

Τα κοστούμια της είχαν την υπογραφή των Jeremy Scott, Alexander Wang, Dolce & Gabbana, Fausto Puglisi και J Brand, ενώ τόσο οι σταυροί όσο και το αγαπημένο της μπούστο του Γκοτιέ -σε νέα έκδοση φυσικά- δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την μοναδικό στιλ της.

Από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του μεγαλύτερου γιου της Ρόκο στην σκηνή o οποίος χόρεψε στους ρυθμούς της διάσημης μαμάς του.