Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, Ακούγοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ «πάντα αγωνιστήκαμε να μην υπάρχει πάνω από τα κεφάλια των δημοσίων υπαλλήλων η απειλή της απόλυσης και της μείωσης συγκεκριμένου αριθμού χωρίς αυτό να προκύπτει μέσα από μια σοβαρή μελέτη και από μια ανάγκη αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών», αναρωτήθηκα αν επρόκειτο για τον ίδιο Βενιζέλο που είχε υπογράψει για την απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων στο μνημόνιο 2

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,

Ακούγοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ «πάντα αγωνιστήκαμε να μην υπάρχει πάνω από τα κεφάλια των δημοσίων υπαλλήλων η απειλή της απόλυσης και της μείωσης συγκεκριμένου αριθμού χωρίς αυτό να προκύπτει μέσα από μια σοβαρή μελέτη και από μια ανάγκη αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών», αναρωτήθηκα αν επρόκειτο για τον ίδιο Βενιζέλο που είχε υπογράψει για την απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων στο μνημόνιο 2.

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, και για να πάμε ένα (διόλου ευχάριστο) ταξιδάκι στις ΗΠΑ: ένοπλος σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον έναν στο Σιάτλ. Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

* Το καυτό θεματάκι της οπλοχρησίας θα το επανεξετάσουν άραγε ποτέ, στη χώρα της ελευθερίας;

* Πόσα ακόμη αθώα θύματα θα μετρήσουν; Πόσοι ακόμη παρανοϊκοί θα πάρουν τους δρόμους, θα μπουν σε μαγαζιά, σε σχολεία και σε σπίτια και θα σπείρουν τον θάνατο;

* Είναι όμως πολλά τα χρήματα, ως φαίνεται, και μεγάλα τα συμφέροντα. Οι αμερικανοί πολιτικοί υποκύπτουν στις πιέσεις της βιομηχανίας όπλων ψηφίζοντας ευνοϊκούς γι’ αυτήν νόμους, οι πολίτες ζουν με τον φόβο ότι κάποιος θα απειλήσει τη ζωή τους και παίρνουν τα μέτρα τους, δηλαδή αγοράζουν όπλα… Και το αιματοκύλισμα συνεχίζεται.

* Δυναμώνουν όμως και οι φωνές που ζητούν την απαγόρευση της κατοχής όπλων. Ας ελπίσουμε ότι θα εισακουστούν.

* Ελπίζω εν τω μεταξύ να μην έχουμε γίνει εμείς Σικάγο, δεδομένου ότι εμφανίστηκαν και στη γειτονιά μας πολιτικοί (βλ. Γιώργος Καρατζαφέρης) που καλοβλέπουν την οπλοφορία των πολιτών.

* Είμαστε που είμαστε με τα μυαλά στα κάγκελα, ό,τι μας λείπει είναι και μια οπλισμένη καραμπίνα στα χέρια μας!
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk