Ελλάδα – Κύπρος SOS

Ελλάδα – Κύπρος SOS | tovima.gr

Oι συνεχείς περιπέτειες και εθνικές καταστροφές τις οποίες διαχρονικά αντιμετωπίζουμε εδώ και στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης κομματοκρατίας η οποία εχει παγιώσει την διαφθορά, την αναξιοκρατία , τις πελατειακές σχέσεις και βέβαια την ατιμωρησία . Αυτά τα φαινόμενα έχουν απαξιώσει εντελώς τους πολιτικούς και την πολιτική όπως έχει αναδειχθεί σε αρκετές δημοσκοπήσεις. Εμείς απλά λέμε ότι όταν 90% των Πολιτών θεωρούν ότι οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι τότε ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ τους πρέπει να θεωρούνται διεφθαρμένοι εκτός αν αποδείξουν το αντίθετο.

Η διάχυτη εθνική διαφθορά που μαρτυρούμε πάντα ξεκινά με την διαφθορά του Ψηφοφόρου με αντάλλαγμα την ψήφο του και αυτό το γεγονός καθορίζει και το δικό μας μερίδιο της συνολικής ευθύνης για την κατάντια μας. Αυτή λοιπόν η εθνική διαφθορά έχει ουσιαστικά καταστρέψει την Ελλάδα και εμείς ακολουθούμε. Ο Πάγκαλος το έχει δηλώσει καθαρά « ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ « . Αν κάποιος απλά υπολογίσει το άρθροισμα της ετήσιας αύξησης του αριθμού των Δ.Υ. στην Ελλάδα επί του μέσου τους μισθού για τα τελευταία 20 χρόνια θα φθάσει σε ένα αριθμό που είναι κοντά στο συνολικό Εθνικό χρέος της χώρας.

Οι μίζες και η φοροδιαφυγή βέβαια, συμπληρώνουν εύκολα τους αριθμούς. Στο τέλος του δρόμου των καταχρήσεων λοιπόν, οι διεθνείς πιέσεις και η απειλή της επικείμενης πτώχευσης οδήγησαν την Ελλάδα στις αναγκαίες οδυνηρές περικοπές και σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών κοινής αποδοχής. Ομως ο ανυπόμονος καρεκλοθήρας κος. Σαμαράς, φοβούμενος την εδραίωση των τεχνοκρατών και τη διαφαινόμενη φθορά του κομματισμού, επέμενε στις πρόσφατες καταστροφικές εκλογές αφήνοντας τον ταλαιπωρημένο και ψυχολογικά ευάλωτο Ελληνα ψηφοφόρο έρμαιο στα χέρια των τυχοδιωκτών πολιτικάντηδων με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Το προσωπικό και κομματικό συμφέρον του Σαμαρά και του Τσίπρα τέθηκαν υπεράνω ολόκληρου του Ελληνισμού και των συμφερόντων της Ευρώπης. Με την άμεση εθνική καταστροφή μπροστά του, ας ελπίσουμε τώρα ότι ο Ελληνας ψηφοφόρος θα καταλάβει το λάθος του και δεν θα ξαναψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα πεί: Eίμαι περήφανος, νομοταγής Ελληνας, θα σταθώ στο ίστορικό μου ύψος, αναγνωρίζω τα λάθη μου, θα αναδημιουργήσω το κράτος μου με θυσίες …. επιστρέφοντας στες βασικές μου αρχές, θα ξαναγίνω ανταγωνιστικός για να επιστρέψω στην ανάπτυξη και την ευημερία και βέβαια θα πληρώσω τα χρέη μου.

Αυτό είναι το μήνυμα μας στους αδελφούς μας και ελπίζουμε κάποιοι να το ακούσουν. Επειδή όμως η δική μας φωνή είναι πολύ αδύνατη και το θέμα ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ, υποβάλλουμε σε όλους τους Κύπριους πολιτικούς μας αρχηγούς ότι είναι εθνικό τους καθήκον να ξυπνήσουν από το λήθαργο και την μακαριότητα του κομματικού τους ευδαιμονισμού και να πάνε ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ στην Αθήνα για να μεταφέρουν αυτές τις σκέψεις στους Ελληνες πολιτικούς ηγέτες αλλά κυρίως στον Ελληνικό λαό για να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι αν ψηφίσουν ξανά το ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψουν ΞΑΝΑ και εμάς τους Κύπριους μαζί τους.

Υπερβαίνουμε τα όρια ; Οχι , γιατί είναι θέμα επιβιώσεως. Το ΚΑΠ ΖΥΓΟΣ πιστεύουμε ότι έτσι θα προσφέρουμε κάτι για την σωτηρία όλων μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠ ΖΥΓΟΣ

www.zygos.org http://yperkommatikosproedros2013.blogspot.com/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk