Nα κορίτσι, να μάλαμα

Ομορφιά χωρίς πολλά «ναι μεν» και «ίσως». Ξεκάθαρη. Η Ελίνα Μάλαμα τη διαθέτει αδιαπραγμάτευτα, μαζί με τη φρεσκάδα της ηλικίας της και το ευθύ βλέμμα της στο πολλά υποσχόμενο μέλλον. Σπούδασε ηθοποιία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού και συνέχισε με μια αυστηρά θεατρική πορεία. Την ώρα, όμως, που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα έχει τελειώσει τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά «Είναι στιγμές», την πρώτη επαφή της με την τηλεόραση, και θα ετοιμάζει βαλίτσες για διακοπές.

Καλοκαίρι για τη δεσποινίδα Μάλαμα σημαίνει θάλασσα, φαγητό, ύπνος, διάβασμα, και ας τυχαίνει η φωτογραφία να τραβήχτηκε τις τελευταίες ψυχρές μέρες της άνοιξης. «Υπάρχει νόημα στο να μη δουλεύεις και να ξεκουράζεσαι. Δεν αισθάνομαι καθόλου ενοχές για την τεμπέλικη καθημερινότητα των διακοπών, πρόκειται απλώς για έναν άλλον τρόπο να έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου. Αφήστε που έχω την αίσθηση ότι το δυτικό λάιφσταϊλ που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια δεν μας ταιριάζει τελικά πολύ. Πόσες ώρες να δουλέψεις πια το καλοκαίρι με τη ζέστη, κλεισμένος σε ένα γραφείο με κλιματισμό και τεχνητό φως; Χρειάζεσαι ξεκούραση, φυσικό φως και ηρεμία. Εχω πολλά χρόνια που πηγαίνω στη Χαλκιδική, στον Αρμενιστή, σαν δεύτερο σπίτι μου είναι. Τρελαίνομαι για το κολύμπι, να συναντώ στα νησιά φίλους μου. Βρίσκω, επίσης, την ευκαιρία να διαβάσω πολλά βιβλία. Φέτος, θα ξεκινήσω από το τέταρτο βιβλίο μιας σειράς του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, στην οποία βασίζεται και η σειρά “Game of Thrones”. Εχουν τόσο πολύπλοκους χαρακτήρες, τόσο ξαφνικές και βίαιες ανατροπές στην πλοκή, τόση φαντασία, που δεν μπορείς να τα αφήσεις από τα χέρια σου».

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το δεύτερο στη σειρά που δεν θα περιοδεύει με κάποια θεατρική παράσταση. «Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ έπειτα από έναν χειμώνα απαιτητικών γυρισμάτων, ωστόσο θα μου λείψει και η εμπειρία της περιοδείας. Είναι πολύ ξεχωριστά αυτά που ζεις, κυρίως επειδή μια περιοδεία σού δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς μέρη στα οποία δεν θα πήγαινες υπό φυσιολογικές συνθήκες. Μπορώ να θυμηθώ, για παράδειγμα, ότι με τον “Ιππόλυτο”, το 2004, ήταν προγραμματισμένη μια παράσταση σε ένα χωριό κοντά στη Λαμία. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι θα παίζαμε σε ένα παλιό κάστρο, μέσα στη φύση, στην κορυφή ενός λόφου, όπου μπορούσες να φτάσεις είτε με τα πόδια, όπως εμείς, είτε με 4X4. Εμοιαζε με ταξίδι στον χρόνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk