Αλ. Παπαρήγα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νέα σοσιαλδημοκρατία»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται στη νέα σοσιαλδημοκρατία» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» τα περί κατάργησης του μνημονίου, που υποστηρίζει η Κουμουνδούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται στη νέα σοσιαλδημοκρατία» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» τα περί κατάργησης του μνημονίου, που υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μία διαδικασία μετεξέλιξης. Ένα μεγάλο κομμάτι του γίνεται η νέα σοσιαλδημοκρατία και ένα άλλο το ανάχωμα προς το ΚΚΕ. Μιμείται το ΠΑΣΟΚ του 1974» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συζητήσει συμμετοχή του κόμματός της σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα δεχθεί όλες τις πολιτικές της ΕΕ.

Η γγ του ΚΚΕ εκτίμησε ότι κανένα από τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠαΣοΚ) δεν παρουσιάζουν το σχέδιό τους για την επόμενη ημέρα, όπου μπορεί να υπάρξει αποπομπή χωρών από την ευρωζώνη ή ακόμη και φαινόμενα ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.

«Εμείς είμαστε ρεαλιστές και δεν έχουμε καβαλήσει κανένα καλάμι» σημείωσε η κ. Παπαρήγα αμφισβητώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πράξη τα όσα περιγράφει στο πρόγραμμά του, όπως για παράδειγμα οι επανακρατικοποιήσεις, για τις οποίες αντιδρά η ΕΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα