ΑΕΚ: Η τρίτη «κυβίστηση» του Β. Ξενιάδη

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και εκείνοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ κρυφό καμάρι το (υποτιθέμενο) ενδιαφέρον του Βασίλη Ξενιάδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας.

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και εκείνοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ κρυφό καμάρι το (υποτιθέμενο) ενδιαφέρον του Βασίλη Ξενιάδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας.
Κι επειδή ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, οι διοικούντες την Ενωση ήλπιζαν ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο φερόμενος ως σωτήρας της ΑΕΚ θα έκανε πράξη την υπόσχεσή του για άμεση καταβολή 5 εκατ. ευρώ ώστε η εταιρεία να λύσει το καυτό ταμειακό πρόβλημά της.

Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (30/5) το email που έφτασε στην ΠΑΕ με αποστολέα τον (υποτιθέμενο) συνεργάτη του Ξενιάδη στην Κίνα, ο οποίος εμφανιζόταν να ενεργεί για λογαριασμό της επενδυτικής εταιρείας Fargo Investement, ζητούσε από την ΑΕΚ περισσότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα περιθώριο ως την Παρασκευή (1/6) προκειμένου να λυθεί κάποιο πρόβλημα μεταφοράς των χρημάτων το οποίο (σύμφωνα με τον κινέζο αποστολέα της ηλεκτρονικής επιστολής) είχε προκύψει εξαιτίας γραφειοκρατικού κωλύματος. Φαίνεται ότι ο B. Ξενιάδης επιζητούσε τη δημοσιότητα επιπλέον δύο ημερών αφού νωρίτερα είχε κάνει την τρίτη «κυβίστηση» (κοινώς… κωλοτούμπα) ρίχνοντας τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τρίτη φορά στην παγίδα του!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι θα πάψει να συζητεί με τον εν λόγω φερόμενο ως επενδυτή παρά το γεγονός ότι εκείνος καλεί από το πρωί τους διοικούντες την AEK στα τηλέφωνα προκειμένου να τους εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω ακόμα υπομονή…
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk