Ελλάδα σκέτη – χωρίς πάγο!

Ελλάδα σκέτη – χωρίς πάγο! | tovima.gr

Ελλάδα με πάγο …. σκέτη! Προσεγγίζοντας την παρούσα κατάσταση ως άνθρωπος που σκέπτεται και απαλλαγμένος , όσο γίνεται, από εθνικές και φυλετικές προκαταλήψεις, δεν είναι δυνατό να μην αντιληφθεί κανείς πως η κατάσταση η οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, είναι αποτέλεσμα μιας λογικής ακολουθίας η οποία ακολουθήθηκε από το Κράτος τα 38 περασμένα έτη.

Οι κυβερνήσεις μετά τη μεταπολίτευση επιδόθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη διάλυση ενός Κράτους αλλά και την αποδιοργάνωση ενός ολόκληρου έθνους. Δανείστηκαν από την Ευρωπαϊκή ένωση τεράστια ποσά και οργάνωσαν το Κράτος με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τυχαία λάθη αλλά για οργανωμένο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο η χώρα διαλύθηκε και οδηγήθηκε ηθελημένα στην παρούσα κατάσταση, όχι από τους εταίρους μας αλλά από τους ομοεθνείς μας που τοποθέτησαν το προσωπικό όφελος πάνω από την εθνική ευημερία αλλά και τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Τοποθετήθηκαν άνθρωποι χωρίς παιδεία αλλά και χωρίς εθνική συνείδηση σε θέσεις στις οποίες απαιτούνταν πατριώτες για να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα και να διασφαλίσουν τις εθνικές πάγιες θέσεις απέναντι σε επιθέσεις-βολιδοσκοπήσεις από τις δυνάμεις που περίμεναν υπομονετικά να καρπωθούν τα αποτελέσματα μιας κακής διακυβέρνησης της χώρας ταύτης.

Και συνέβη. Οι εκλεγμένοι δικοί μας πολιτικοί άνοιξαν το δρόμο σε μια άνευ προηγουμένου εκποίηση της γης μας και πρόδωσαν τους όρκους τους περί εθνικής ομοψυχίας αφήνοντας το λαό να τυραννιέται σε έναν κυκεώνα μέτρων λιτότητας και αλλάζοντας το ήδη διαλυμένο Κράτος σε κάτι χειρότερο και φυσικά, νοσηρό!

Εκείνοι δυστυχώς που εκμεταλλευτήκαν τα πακέτα Ντελώρ και διόρισαν χιλιάδες άτομα σε θέσεις δημόσιου τομέα ανταποκρινόμενοι σε ένα εκλογικό, σάπιο σύστημα, εκείνοι που καρπώνονταν επί σειρά ετών τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, εκείνοι που έφτιαξαν εταιρείες εις βάρος του ελληνικού λαού και έφαγαν απίστευτα ποσά και συνεχίζουν να τρώνε αλλά και να θέλουν να φάνε, μας οδήγησαν και συνεχίζουν να μας οδηγούν στο γκρεμό με μαθηματικό τρόπο πια, έχοντας οδηγό όχι μόνο τα δικά τους προσωπικά οφέλη αλλά και τα συμφέροντα των εγκάθετων οι οποίοι τους στηρίζουν και τους τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση με στόχο να φτιάξουν μια ισχυρή Ευρώπη διαλύοντας την Ελλάδα τόσο σε οικονομικό αλλά και σε κάθε επίπεδο ανάπτυξης.

Ακόμη και αντλώντας τους πόρους της και πείθοντας τους αδαής και κακούς πολιτικούς μας να βάλουν την υπογραφή τους για αυτό. Γιατί προσωπικά, πιστεύω πως όσα κι αν σου τάξουν, όσα κι αν δεις να μπαίνουν στον καταθετικό σου λογαριασμό, δεν μπορείς να προδώσεις τη λέξη πατρίδα, όχι από πατριωτισμό αλλά από απλή εθνική συνείδηση. Διάβρωσαν τους φορείς, εξευτέλισαν τους θεσμούς, διέλυσαν την κοινωνική συνοχή, κατακρεούργησαν τα όνειρα μιας και δυο γενεών με τα μέτρα τους, καθυστέρησαν την εθνική ανάπτυξη και συντελούν ακόμη έργο για την εκποίηση του ελληνικού κράτους με καθαρά προσωπικά οφέλη. Τοποθετώντας έναν άνθρωπο σε ένα άδειο δωμάτιο και βάζοντας μέσα μια μύγα, άμεσα οριοθετείς ως το μισό κόσμο αυτού του ανθρώπου αυτή την ίδια τη μύγα.

Και αυτό συνέβη και στην Ελλάδα. Τοποθέτησαν τους πολιτικούς μας με απλό τρόπο σε ένα δωμάτιο με προσωπικά οφέλη και αναπόφευκτα, τα ίδια τα οφέλη έγιναν ο μισός τους κόσμος. Ξέχασαν όμως το ίδιο το δωμάτιο που τους περιβάλλει το οποίο καταρρέει πια πάνω τους διαλύοντας κάθε σχέδιο ,τόσο δικό τους όσο και εκείνων που τους τοποθέτησαν εκεί. Δεν είχαμε δώσει κι εμείς σαν λαός όμως ένα δείγμα, μια προειδοποίηση πως ίσως κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε, θα αντιδράσουμε, κάτι θα κάνουμε…. Πορευόμασταν ήσυχοι και τους μάθαμε σε αυτή την ησυχία και αυτό είναι που θέλουν και τώρα. Να συνεχίσουμε να κάνουμε ησυχία. Να μη μιλάμε, να μην είμαστε ελεύθεροι, απλά να κάνουμε ησυχία. Μπορεί να το περίμεναν αλλά δε νομίζω πως μας παίρνει άλλο πια. Κλείσαμε τους λογαριασμούς με τη γενιά του Πολυτεχνείου αφού και οι ίδιοι παραδέχτηκαν πια πως σαν γενιά υποθήκευσαν εμάς και τις επόμενες γενιές ψηφίζοντας τις ίδιες οικογένειες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες