2ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας

Μέχρι τις 21 Ιουνίου, με τη συμμετοχή του εμπορικού τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας και του Ελληνογαλλικού Λυκείου «Ευγένιος Ντελακρουά» διοργανώνεται το 2ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας με μενού γαλλικής μαγειρικής, οινογνωσία, σεμινάρια γαλλικής ζαχαροπλαστικής, έκθεση ειδών Arts de la Table.

Μέχρι τις 21 Ιουνίου, με τη συμμετοχή του εμπορικού τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας και του Ελληνογαλλικού Λυκείου «Ευγένιος Ντελακρουά» διοργανώνεται το 2ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας με μενού γαλλικής μαγειρικής, οινογνωσία, σεμινάρια γαλλικής ζαχαροπλαστικής, έκθεση ειδών Arts de la Table.

Από την Δευτέρα 04 Ιουνίου έως την Κυριακή 10 Ιουνίου, επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας θα προτείνουν ένα ειδικό μενού στα πλαίσια του φεστιβάλ.

To «Ατελιέ γεύσεων» με θέμα «Πώς να τρώμε καλά τηρώντας τους κανόνες της σωστής διατροφής και της υγείας» θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνο-Γαλλικό Λύκειο Eugène Delacroix την Τετάρτη 06 Ιουνίου

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, η συγγραφέας Valentine Goby θα παρουσιάσει το τελευταίο της βιβλίο “ Banquises” στo Sofitel Athens Airport.

Tην Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, από 17.00 έως 20.00, στο Sofitel, Αίθουσα Καλλιστώ, οργανώνεται σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής, με τον βραβευμένο Chef Pâtissier, Gilles Marchal

Ωραία και καλά όλα τούτα, αλλά χάθηκε ένας χώρος στο κέντρο της Αθήνας και πρέπει να φτάσουμε μέχρι το αεροδρόμιο, χαλαλίζοντας μια ολόκληρη μέρα να τα δούμε;

Λεπτομέρειες στο www.sogallika.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk