ΕΕΑ: Κατάπτωση εγγυητικών ΟΦΗ, Πανιωνίου και Αμαρουσίου

Την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των ΠΑΕ ΟΦΗ, Πανιώνιος, αλλά και της ΚΑΕ Αμαρουσίου αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Της ΠΑΕ ΟΦΗ για χρέη σε δύο εταιρίες παροχής υπηρεσιών, της ΠΑΕ Πανιώνιος για οφειλή στον ποδοσφαιριστή Νταβόρ Κούκετς και της ΚΑΕ Αμαρουσίου για οφειλή στην ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών.

Την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των ΠΑΕ ΟΦΗ, Πανιώνιος, αλλά και της ΚΑΕ Αμαρουσίου αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Της ΠΑΕ ΟΦΗ για χρέη σε δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών, της ΠΑΕ Πανιώνιος για οφειλή στον ποδοσφαιριστή Νταβόρ Κούκετς και της ΚΑΕ Αμαρουσίου για οφειλή στην ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών.
Η ΕΕΑ εξέτασε επίσης αίτημα των ΠΑΕ Νέα Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου για μελέτη των φακέλων τους και αποφάσισε να το πράξη τον Ιούλιο όταν και θα εξετάσει τους φακέλους όλων των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Επίσης έκρινε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Σταμάτης Βελλής δικαιούται να μεταβιβάσει το σύνολο ή μέρος των μετοχών του σε οποιονδήποτε τρίτο πρόσωπο.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk