ΑΕΚ: Εμφάνισε επενδυτική εταιρεία ο Β. Ξενιάδης

Ο αυτοεμφανιζόμενος ως ο άνθρωπος ο οποίος έχει τη λύση για να βγάλει την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, ο (φερόμενος ως ιδιοκτήτης ομίλου επιχειρήσεων) Βασίλης Ξενιάδης, έφερε σήμερα Τρίτη (29/5) τους διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με το επενδυτικό γκρουπ Fargo Investment μέσω του οποίου ισχυρίζεται θα επιχειρήσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Ο αυτοεμφανιζόμενος ως ο άνθρωπος ο οποίος έχει τη λύση για να βγάλει την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, ο (φερόμενος ως ιδιοκτήτης ομίλου επιχειρήσεων) Βασίλης Ξενιάδης, έφερε σήμερα Τρίτη (29/5) σε επαφή τους διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με το επενδυτικό γκρουπ Fargo Investment μέσω του οποίου ισχυρίζεται θα επιχειρήσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Άνθρωποι που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι του αμερικανού fund ζήτησαν εχθές από τους διοικούντες την εταιρεία αναλυτική παρουσίαση όλων των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ και σε πρώτη φάση υποσχέθηκαν τη μεταφορά 5 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της Ενωσης!

Πως μπορεί να συμβεί αυτό δίχως να έχουν πρωτίστως επεξεργαστεί τον φάκελο με τις υποχρεώσεις της εταιρείας που προτίθενται να αγοράσουν είναι ασφαλώς κάτι που προκαλεί εύλογες απορίες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλλος και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Ηλίας Μπόβαλης βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγραφών με τράπεζα που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και μέσω της οποίας λέγεται ότι θα γίνει η μεταφορά των 5 εκατ. ευρώ.

Το αν αυτό το ενδιαφέρον είναι αληθινό κι αν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ευδοκιμήσει με την περαιτέρω εισροή ακόμα 15 εκατ. ευρώ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (όπως ισχυρίζεται η πλευρά Ξενιάδη), είναι κάτι που θα αποδειχθεί την Τετάρτη (30/5) ημέρα που οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα έχουν διαπιστώσει αν έχει γίνει η προαναφερθείσα κατάθεση (των 5 εκατ. ευρώ) στην τράπεζα Πειραιώς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk