Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω τις κατ’ εμέ διόλου ατυχείς αλλά εντελώς συνειδητές και επί τούτου δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ, με τις οποίες ασχολούμαστε τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω τον απρεπέστατο τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν εκατοντάδες Ελληνες, με αναρτήσεις στη σελίδα της στο Facebook. Αν η κυρία Λαγκάρντ απαξιώνοντας με τα λόγια της έναν ολόκληρο λαό δείχνει πόσο «λίγη», πόσο ανεπαρκής είναι για μια θέση όπως αυτή της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά.

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω τις κατ’ εμέ διόλου ατυχείς αλλά εντελώς συνειδητές και επί τούτου δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ (στο σκίτσο), με τις οποίες ασχολούμαστε τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω τον απρεπέστατο τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν εκατοντάδες Ελληνες, με αναρτήσεις στη σελίδα της στο Facebook. Αν η κυρία Λαγκάρντ απαξιώνοντας με τα λόγια της έναν ολόκληρο λαό δείχνει πόσο «λίγη», πόσο ανεπαρκής είναι για μια θέση όπως αυτή της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εμείς τι δείχνουμε όταν βγαίνουμε με τον αέρα του τραμπούκου για να τη βρίσουμε χυδαιότατα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν έχουν θέση στο λεξιλόγιο των πολιτισμένων λαών; Ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν τόσο πολλά και σοβαρά επιχειρήματα για να αντικρούσουμε τους ισχυρισμούς της ή για να κριτικάρουμε τις δηλώσεις της;

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, παραπονείται το ΚΚΕ για μεροληψία στο θέμα τής από τηλεοράσεως προβολής των κομμάτων.

* Σύμφωνα με ανακοίνωσή του «στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην αρχή εμφανίζουν τις θέσεις και τη δραστηριότητα δύο ως τριών κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠαΣοΚ) και μόνο στο τέλος του δελτίου και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα παρουσιάζουν τη δράση του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων».
* Δεν γνωρίζω αν είναι πράγματι έτσι, θα ήθελα όμως και εγώ με τη σειρά μου να παραπονεθώ για την παρουσία των βουλευτών όλων των κομμάτων, και του ΚΚΕ, στα κανάλια. Ολων εκείνων που βγαίνουν και σκυλοτσακώνονται κάνοντας κουρέλια τα ήδη ταλαιπωρημένα νεύρα μας.

* Οσοι παρακολούθησαν χθες τη συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου και της «κόκκινης» Λιάνας Κανέλλη στο πρωινό μαγκαζίνο του ANT1, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει τη συνομιλήτριά του «τηλεοπτική κομουνίστρια» και με τη Λιάνα να τον αποκαλεί «ξετσίπωτο» και «απόγονο μαυραγορίτη», ξέρουν τι εννοώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk