Προμηθευτές νοσοκομείων αναλώσιμου υγειονομικού υλικού – SOS!

Προμηθευτές νοσοκομείων αναλώσιμου υγειονομικού υλικού – SOS! | tovima.gr

Έχει αναρωτηθεί κανείς για να γίνει μία εγχείρηση τι χρειάζεται? Ποιος είναι αυτός ο οποίος του παρέχει τα απαραίτητα αυτά υλικά για να σωθούν οι ζωές των συγγενών του και των φίλων του? Η απάντηση…ΚΑΝΕΙΣ!!! Δυστυχώς όμως επειδή ήδη αρχίζουν να μην υπάρχουν τα απαραίτητα υλικά για απλές επεμβάσεις, πόσω μάλλον για τις πιο δύσκολες, θα αναγκαστούν όλοι να ψάξουν και να μάθουν τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί ο άνθρωπος τους να γίνει καλά τον 21ο αιώνα.

Έχει αναρωτηθεί κανείς τι θα έκανε κάποιος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος αν παρέμενε από το 2008 και μέχρι σήμερα απλήρωτος, πως θα πλήρωνε τις υποχρεώσεις του? Η απάντηση…πάλι ΚΑΝΕΙΣ. Γιατί μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ξέρουν ότι έστω και μειωμένος ο μισθός ή η σύνταξη τους θα μπει στον λογαριασμό τους και έστω ένα ποτήρι γάλα θα έχουν να δώσουν στα παιδιά τους. Εν ολίγοις: Για τα υλικά που πουλήσαμε στα δημόσια Νοσοκομεία κατά τα έτη 2008-2009 το Κράτος (τότε η ΝΔ) μας υποχρέωσε το 2010 να πάρουμε ΑΤΟΚΑ Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου με λήξη μετά από 4 χρόνια. Μέσα σε αυτά βέβαια ήταν και το ΦΠΑ και ο ΦΜΥ (Φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών) τους οποίους τους έχουμε πληρώσει και δεν τους έχουμε πάρει πίσω όπως κανονικά πρέπει.

Μας υποσχέθηκε ότι για τα επόμενα έτη 2010-2012 (ΠΑΣΟΚ) θα αποπληρώνονται οι υποχρεώσεις των Νοσοκομείων προς εμάς στο 3μηνο όπως και κανονικά πρέπει βάση νόμου. Παρόλα αυτά ακόμη απλήρωτοι είμαστε. Έρχεται το 2012 και κουρεύει όλα τα Ομόλογα με το λεγόμενο PSI κατά 53,7% χωρίς να εξαιρέσει τα δικά μας τα οποία δεν ήταν για επένδυση αλλά για την αποπληρωμή του εσωτερικού χρέους του κράτους προς εμάς. Το υπόλοιπο 41,3% που απομένει από το κούρεμα, μας λένε ότι θα το πάρουμε σε δόσεις οι οποίες θα αρχίσουν το 2023 και θα λήξουν το 2043.

Όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε σαν επιχειρήσεις και σαν οικογένειες αλλά και για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους συνανθρώπους μας τα υλικά που χρειάζονταν για να χειρουργηθούν, αναγκαστικά δανειζόμασταν από τις Τράπεζες. Αυτός ο δανεισμός γινόταν με την ενεχυρίαση των τιμολογίων που είχαμε εκδώσει προς τα Δημόσια Νοσοκομεία ύστερα από τις καθόλα νόμιμες διαδικασίες. Έτσι τα περισσότερα από αυτά τα ενεχυριασμένα τιμολόγια αντικαταστάθηκαν από τα παραπάνω Ομόλογα και εν συνεχεία υπέστησαν και αυτά το αντίστοιχο κούρεμα.

Το αποτέλεσμα? Οι τράπεζες όλες έχουν σταματήσει τις χρηματοδοτήσεις προς τις εταιρείες μας εάν πρώτα δεν τους δώσουμε τα χρήματα που κουρεύτηκαν από το PSI. Και σας ρωτάω πάλι: Από πού θα βρούμε τα χρήματα αυτά? Πως θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε όλες τις παραγγελίες που λαμβάνουμε καθημερινά από τα Νοσοκομεία αφού δεν υπάρχουν χρήματα να πληρώσουμε τα Εργοστάσια του Εξωτερικού που τα κατασκευάζουν?

Πως θα μπορέσει αύριο/μεθαύριο ο καθένας από εμάς να νοσηλευθεί-χειρουργηθεί εάν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα αυτά υλικά? Οι δικές μας οικογένειες πως θα ζήσουν? Θα δεχόσασταν να πληρωθείτε μετά από 30 χρόνια όπως εμείς? Ελπίζω να καταλάβετε, να κοινοποιήσετε, να ενδιαφερθείτε για την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Κάποτε είχε ακουστεί ότι είμαστε τρωκτικά, όμως χωρίς να ξέρουν την πραγματική αλήθεια. Να μάθει επιτέλους ο κόσμος τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει μόνο το φάρμακο, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες