Γερμανικό αφιέρωμα για την Ελλάδα

Σε πολυσέλιδο αφιέρωμα για την Ελλάδα προχώρησε ο κορυφαίος τουριστικός ειδησεογραφικός οργανισμός FVW, σε συνέχεια της πρόσφατης διοργάνωσης του ετήσιου συνεδρίου του στην Αθήνα. Το γερμανικό περιοδικό προχώρησε από τη Δευτέρα στη δημοσίευση 20σέλιδου αφιερώματος για τη χώρα, με ενημέρωση για το σύγχρονο τουριστικό προϊόν της

Σε πολυσέλιδο αφιέρωμα για την Ελλάδα προχώρησε ο κορυφαίος τουριστικός ειδησεογραφικός οργανισμός FVW, σε συνέχεια της πρόσφατης διοργάνωσης του ετήσιου συνεδρίου του στην Αθήνα. Το γερμανικό περιοδικό προχώρησε από τη Δευτέρα στη δημοσίευση 20σέλιδου αφιερώματος για τη χώρα, με ενημέρωση για το σύγχρονο τουριστικό προϊόν της.

Το αφιέρωμα του FVW

Στο αφιέρωμα που αναδημοσιεύεται και σε άλλες χώρες – τουριστικές αγορές στόχους για την Ελλάδα – οι Γερμανοί δημοσιογράφοι επιδεικνύουν ιδιαίτερα θετική στάση σε μια κρίσιμη στιγμή για τον προορισμό, έναντι των διεθνών αρνητικών δημοσιευμάτων. Η πρωτοβουλία του ΞΕΕ εντάσσεται σε σχέδιο δράσης για την τόνωση της ζήτησης στις τουριστικές αγορές που παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση στις κρατήσεις, όπως παρατηρείται ιδιαίτερα στη γερμανική.

Το workshop που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις αρχές Μαΐου, με συμμετοχή κορυφαίων Γερμανών Tour Operators και δημοσιογράφων, πλαισιώθηκε με επίσκεψη σε πόλους έλξης της πρωτεύουσας και σε προορισμούς που αναδεικνύουν το εγχώριο τουριστικό προϊόν, όπως ο Aστέρας Βουλιαγμένης, το Costa Navarino, το οινοποιείο Σεμέλη κ.λ.π. Στόχος ήταν να σταλεί ένα θετικό μήνυμα στους προσκεκλημένους αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του FVW, ότι η Αθήνα και η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικά ελκυστικός, φιλόξενος και ασφαλής τουριστικός προορισμός, στην προσπάθεια να αναστραφεί η αρνητική εικόνα.
Διεθνείς διακρίσεις για το Galaxy Hotel Iraklio από το Tripadvisor για το 2012
Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως με την υψηλότερη βαθμολογία ικανοποίησης πελατών κατατάσσει το Galaxy Hotel Iraklio η Tripadvisor. Η δημοφιλής ιστοσελίδα, με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια χρήστες ημερησίως, που αποτυπώνει την άποψη και τις εμπειρίες των ταξιδιωτών απ΄ όλο τον κόσμο, απένειμε στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου δύο βραβεία για το 2012. Το βραβείο Certificate of Excellence Award 2012, που συνδέεται με την ικανοποίηση πελατών και το Tripadvisor Travelers’ Choice 2012 Winner – Luxury, Top 25, Trendiest, που το συγκαταλέγει στα 25 πιο πολυτελή και trendy ξενοδοχεία παγκοσμίως τη φετινή χρονιά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επί σειρά ετών στην πρώτη θέση στην αγορά της ιστοσελίδας, με περισσότερα από 95% θετικά σχόλια χρηστών – πελατών, ενώ και για τα έτη 2010 και 2011 είχε διακριθεί με το Certificate of Excellence.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία