Αμοιβή μεγαλύτερη της Τζένιφερ Λόπεζ ζήτησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την συμμετοχή της σε τηλεοπτικό μουσικό σόου.

Πιο συγκεκριμένα η Σπίαρς συμφώνησε να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι παιχνιδιού «X Factor» μόνο αφ’ ότου εξασφάλισε ότι ο μισθός της θα είναι υψηλότερος απ’ αυτόν της Τζένιφερ Λόπεζ η οποία συμμετέχει στο αντίστοιχο σόου «American Idol».

Για μια σεζόν συνεργασίας της με την συγκεκριμένη εκπομπή, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα γίνει πλουσιότερη κατά 15 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ανώνυμη πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα TMZ ότι η «ταρίφα» της δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει κάτω από 13 δολάρια.

Έντονη είναι η φημολογία, μάλιστα, ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ζητά 20 εκατομμύρια δολάρια για να κλείσει τελικά η συμφωνία με το προαναφερθέν ποσό.

Η είδηση φέρεται να ανησύχησε τους υπεύθυνους του «American Idol» οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένουν κρούση από την Τζένιφερ Λόπεζ για αύξηση του μισθού της -αν τελικά οι προγραμματισμένες της συναυλίες με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας που συμπίπτουν με τα γυρίσματα του σόου της το επιτρέψουν- παρ’ ότι οι ακροαματικότητες δεν κινήθηκαν σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα την προηγούμενη σεζόν.

Ακούγεται επίσης ότι οι υπεύθυνοι του X Factor ήθελαν τόσο απεγνωσμένα να κλείσουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το νέο κύκλο επεισοδίων ώστε ήταν διατεθειμένοι να της παραχωρήσουν ότι τους ζητούσε. Όπως κι έγινε.