Κερδίστε δύο Wi-Drive της Kingston κάνοντας «βουτιά στα #socialmedia»

Στην εκπομπή «Βουτιά στα #socialmedia» την Τρίτη και την Τετάρτη 29 και 30 Μαϊου, στείλτε sms και κερδίστε το εντυπωσιακό Wi Drive της Kingston! Δύο τυχεροί, ένας για κάθε μέρα μετά από κλήρωση, θα κάνει δικό του το εξαιρετικά λειτουργικό Wi-Drive από την εκπομπή της Δώρας Παυλίδου (καθημερινά 17.00-18.00).

Στην εκπομπή «Βουτιά στα #socialmedia» την Τρίτη και την Τετάρτη 29 και 30 Μαϊου, στείλτε sms και κερδίστε το εντυπωσιακό Wi Drive της Kingston!

Δύο τυχεροί, ένας για κάθε μέρα μετά από κλήρωση, θα κάνει δικό του το εξαιρετικά λειτουργικό Wi-Drive από την εκπομπή της Δώρας Παυλίδου (καθημερινά 17.00-18.00).

Τι μπορείς να κάνεις με το Wi-Drive

Η Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., διαθέτει στην Ελλάδα το κομψό και ταυτόχρονα λειτουργικό Kingston WiDrive TM στην Αθήνα. Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad®, iPhone® και iPod®, η ασύρματη Flash συσκευή αποθήκευσης επιτρέπει στους χρήστες να διευρύνουν τον αριθμό εγγράφων, φωτογραφιών, αρχείων μουσικής και βίντεο στα οποία έχουν πρόσβαση από τις συσκευές Apple. Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες προϊόντων Apple.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ (κενό) KINGSTON και αποστείλτε στο 54010

Το Wi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή «Kingston Wi-Drive» από το App Store, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple.

Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.

Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο Internet.

«To Wi-Drive επιτρέπει στους χρήστες συσκευών Apple να διαχειρίζονται ασύρματα έγγραφα και αρχεία μέσων, να τα μοιράζονται με τρίτους, ακόμη και όταν είναι στο δρόμο, είτε για διασκέδαση, είτε για επαγγελματικούς λόγους», σχολίασε ο Krystian Jaroszynski, European Product Marketing Manager – Flash της Kingston. «Η χρηστικότητα που συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα της Flash συσκευής μνήμης θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τους περιστασιακούς, αλλά και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.»

Το Wi-Drive™ βραβεύτηκε στη διάρκεια του Flash Memory Summit 2011 με το βραβείο Best of Show στην κατηγορία «Πιο καινοτόμα εφαρμογή Flash μνήμης για καταναλωτές».

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ (κενό) KINGSTON και αποστείλτε στο 54010

Για περισσότερες πληροφορίες για το Wi-Drive

Η Kingston διαθέτει το Wi-Drive σε μέγεθος 16GB και 32GB και το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Apple Premium Reseller Golden-i στο Golden Hall.

Kingston WiDrive Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

· Χωρητικότητα*: 16GB, 32GB

· Διαστάσεις: 121.5mm x 61.8mm x 9.8mm

· Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0°C έως 50°C

· Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -10°C to 70°C

· Wireless Network Interface: Wi-Fi 802.11g/n με ασύρματη ασφάλεια (WPA/WEP)

· Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: μέχρι τέσσερις ώρες συνεχόμενης χρήσης

· Καλώδιο: Περιλαμβάνεται Mini-USB σε USB καλώδιο. Ο χρήστης μπορεί να ανεβάζει αρχεία και περιεχόμενο από το desktop ή το laptop στο Wi-Drive με χρήση του USB καλωδίου

· Φορητό: Χρησιμοποιεί τεχνολογία Flash για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα

· Βολικό: μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά

· Απλό: συνδέστε το με μία θύρα USB

· Εγγύηση: ένας χρόνος εγγύησης

· Εφαρμογή: από το Apple App Store

· Συμβατό με: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod touch (σε 3G μόνο για λογισμικό iOS 4.2.1+)

· Συνδεσιμότητα: APN (όνομα access point) και λειτουργίες για σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα μέσω Internet

· Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων

· Ήχου: AAC, MP3, WAV

· Βίντεο: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI

· Εικόνας: jpg, bmp, tiff

· Εγγράφων: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

* Μέρος της χωρητικότητας που σημειώνεται χρησιμοποιείται για το formatting και άλλες λειτουργίες και έτσι δε διατίθεται για αποθήκευση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμβουλευθείτε τον Οδηγό για προϊόντα μνήμης της Kingston στο Kingston.com/Flash_Memory_Guide.

Kingston Wi-Drive

Κωδικός Προϊόντος

Χωρητικότητα και Χαρακτηριστικά

WID/16GBZE

Wi-Drive 16GB

WID/32GBZE

Wi-Drive 32GB

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk