Δωρεάν διανομή νερού στην Ηλιούπολη

Δωρεάν νερό για πότισμα κήπων προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης για τους κατοίκους του. Ένα βυτίο του Δήμου θα περνάει κάθε Κυριακή και θα γεμίζει την δεξαμενή του κάθε σπιτιού.

Δωρεάν νερό για πότισμα κήπων προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης για τους κατοίκους του. Ένα βυτίο του Δήμου θα περνάει κάθε Κυριακή και θα γεμίζει την δεξαμενή του κάθε σπιτιού. Η ποσότητα θα είναι ίση με 200 λίτρα νερού για κάθε σπίτι.
«Θέλαμε να στηρίξουμε τους δημότες μας με κάθε δυνατό τρόπο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Μ’ αυτό, λοιπόν, το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο για αρχή θα εφαρμοστεί στην Κάτω Ηλιούπολη, όπου είναι πυκνοκατοικημένη και υπάρχουν αρκετοί κήποι, θα δούμε πώς λειτουργεί» αναφέρει η κυρία Αγγέλα Αποστολοπούλου, υπάλληλος στο Δήμο.
Το νερό προέρχεται από τις γεωτρήσεις του Δήμου και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για το πότισμα δημόσιων χώρων.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους αυξάνονται οι ανάγκες ποτίσματος των κήπων, με στόχο την οικονομική ανακούφιση των πολιτών.
Οι δημότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη διανομή νερού μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων στην κ. Μαρία Αγγελακοπούλου, τηλ. 210 9970112.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk