Η απειλή του κοινωνικού αυτοματισμού

Προ ημερών ήταν το φονικό στην Πάτρα που έθεσε σε κίνηση διαδικασίες κοινωνικού αυτοματισμού, τις οποίες αν δεν πυροδότησε, σίγουρα τις εκμεταλλεύθηκε η Χρυσή Αυγή. Τη Δευτέρα ήταν οι έγχρωμοι μικροπωλητές , που απλώνουν την πραμάτεια τους έξω από την ΑΣΟΕΕ , η αφορμή για αντίστοιχα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας. Και μπορεί η Χρυσή Αυγή να πυροδοτεί τον κοινωνικό αυτοματισμό δι’ ίδιον πολιτικό όφελος και κυρίως για να υπενθυμίσει την παρουσία της και να αναδείξει το ξεχασμένο μήνυμά της, αλλά είναι φανερό ότι και πρόβλημα υπάρχει και κενό αστυνόμευσης επίσης.

Η απειλή του κοινωνικού αυτοματισμού | tovima.gr

Προ ημερών ήταν το φονικό στην Πάτρα που έθεσε σε κίνηση διαδικασίες κοινωνικού αυτοματισμού, τις οποίες αν δεν πυροδότησε, σίγουρα τις εκμεταλλεύθηκε η Χρυσή Αυγή.

Τη Δευτέρα ήταν οι έγχρωμοι μικροπωλητές, που απλώνουν την πραμάτεια τους έξω από την ΑΣΟΕΕ, η αφορμή για αντίστοιχα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας.

Και μπορεί η Χρυσή Αυγή να πυροδοτεί τον κοινωνικό αυτοματισμό δι’ ίδιον πολιτικό όφελος και κυρίως για να υπενθυμίσει την παρουσία της και να αναδείξει το ξεχασμένο μήνυμά της, αλλά είναι φανερό ότι και πρόβλημα υπάρχει και κενό αστυνόμευσης επίσης.

Οπότε πριν γενικευθεί το φαινόμενο του κοινωνικού αυτοματισμού, που στον απόλυτο διχασμό θα οδηγήσει την κοινωνία μας, είναι κρίσιμο να καλυφθεί το κενό της αστυνόμευσης τουλάχιστον στις επίμαχες ζώνες του κέντρου της Αθήνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk