Αννα Διαμαντοπούλου: «Ολοι θέλουμε να γίνουν όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Την άποψη ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κρίνονται οι θέσεις του εξέφρασε η Αννα Διαμαντοπούλου, εκτιμώντας ότι οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και μόνοι τους

Την άποψη ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κρίνονται οι θέσεις του εξέφρασε η Αννα Διαμαντοπούλου, εκτιμώντας ότι οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και μόνοι τους.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι ήταν πάντοτε σε αυτό που στην Ευρώπη ονομάζεται σοσιαλδημοκρατία και στην Ελλάδα κεντροαριστερά. «Όμως, θα παραδεχτώ ότι αυτήν τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να αναγεννηθεί στη λογική αυτή» εξήγησε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα οδηγήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να μιλήσουμε και να απαντήσουμε στη ΝΔ και, βεβαίως, να αντιπαρατεθούμε με θετικό τρόπο, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας Έλληνας- ή εμένα, αν με ρωτήσετε προσωπικά- που δεν θα ήθελε να γίνουν όλα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάρα πολύ θα το ήθελα. Εμείς θα πρέπει να συζητήσουμε και να το συζητήσουμε ήρεμα και καλόπιστα και έντιμα».

Σε ό,τι αφορά τις δυνάμεις που μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας, είπε, αποκλείοντας κυβέρνηση ΝΔ- ΠαΣοΚ, ότι «εάν δε μπορεί να είναι ΝΔ- Καμμένος, που αφορούν την κεντροδεξιά, ή ΠαΣοΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ, που αφορούν την κεντροαριστερά, τότε θα πρέπει να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία θα έχει συγκεκριμένους στόχους».

Σε αυτή την εθνική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, θα πρέπει να συμμετέχουν τα δύο πρώτα κόμματα, εκτίμησε η κ. Διαμαντοπούλου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk