Πλήθος διασημοτήτων έδωσε το παρών στη καθιερωμένη φιλανθρωπική εκδήλωση Cinema Against AIDS amfAR που πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ –Πέμπτη 24 Μαϊου- στο Hotel du Cap, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών.

Πρόκειται για το ετήσιο γκαλά του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS(American Foundation for AIDS Research -amfAR), που σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την χρηματοδότηση της έρευνας κατά του AIDS.

Λαμπερές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, της μόδας, της υποκριτικής και της μουσικής φόρεσαν τις πιο εντυπωσιακές τουαλέτες τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

Ανάμεσά τους οι Κάιλι Μινόγκ, Άλεκ Μπόλντουιν, Μίλα Γιόβοβιτς, Καρλ Λάγκερφελντ, Χάρβεϊ Γουέινστέιν, Μπερενίς Μπεζό και Μισέλ Χαζαναβίσιους, οι οποίοι είχαν φέτος την θέση του συμπροέδρου στο γκαλά, στο πλάι του προέδρου και διάσημου σχεδιαστή Κένεθ Κολ.

Επίσης στην φιλανθρωπική βραδιά, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε μια δημοπρασία, αλλλά και μια επίδειξη μόδας με την επιμέλεια της Καρίν Ρόιτφελντ παρευρέθηκαν τα μοντέλα Ιρίνα Σαγιάκ, Άνα Ρούμπικ, Κέιτ Άπτον, Κάρα Ντελεβιν, Ντούτζεν Κρόες και Καρολίνα Κούρκοβα, η ελληνικής καταγωγής Ευγενία Νιάρχου, η Πάρις Χίλτον, η ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν, οι ηθοποιοί Αϊσάρια Ρέι, Τζόλι Ρίτσαρντσον, Κρίστεν Ντανστ, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζοσουά Τζόνσον κ.α.