Διπλή αυτοκτονία στην πλατεία Βάθη – τα τελευταία λόγια του 60χρονου

Μια 90χρονη γυναίκα μαζί με τον 60χρονο γιο της πήδησαν στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στη διασταύρωση των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου, στην πλατεία Βάθη.

Μια 90χρονη γυναίκα μαζί με τον 60χρονο γιο της πήδηξαν στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στη διασταύρωση των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου, στην πλατεία Βάθη.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 09.00 το πρωί και μέχρι στιγμής.

Τα λόγια του δράστη που φανέρωναν το σκοπό του

Μια μέρα πριν το άλμα στο κενό, ο 60χρονος άνδρας είχε αποκαλύψει την προσωπική του τραγωδία στη μουσική ιστοσελίδα στίχων stixoi. info όπου με μια επιστολή και λίγους στίχους είχε προειδοποιήσει ότι βρισκόταν ένα βήμα πριν την απονενοημένη πράξη. Στην επιστολή του ανέφερε:

«Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητέρα μου (την γεροντοκομώ).

Τώρα τα 3 – 4 χρόνια έχει πάθει Αλτσχάϊμερ και τελευταία την πιάνουν και κρίσεις σχιζοφρένειας και έχει κι άλλα προβλήματα υγείας, Και τα γηροκομεία δεν δέχονται τόσο επιβαρυμένους ασθενείς.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα προβλέψει να έχω αρκετό ρευστό στο λογαριασμό μου, διότι έπιασε ξαφνικά η οικονομική κρίση.

Παρόλο που έχω αρκετή περιουσία, και τα πουλώ όλα όσο όσο τόσο καιρό, έχω μείνει χωρίς ρευστό (χρήματα) και δεν έχουμε πια να φάμε, κι´η πιστωτική μου κάρτα με 22% επιτόκιο γεμάτη κι´ας δανείζονται με 1%, κι άλλα έξοδα που τρέχουν.

Ζω πια συνέχεια μιά ζωή δράμα.

Τώρα τελευταία δυστυχώς έχω νέα σοβαρότατα δικά μου προβλήματα υγείας.

Δεν έχω καμμία λύση μπρος μου. Περιουσία αρκετή αλλά ρευστό καθόλου, οπότε χωρίς φαγητό τι γίνεται; Μήπως ξέρει κανείς καμμία λύση.

Ισχυροί της γης, για την οικονομική κρίση που δημιουργήσατε θέλετε κρέμασμα και σας είναι λίγο».

Στη συνέχεια παρέθεσε στίχους του οι οποίοι κταλήγουν:

«Λέει η εντολή ου αυτοκτονήσεις,
μα κατ´ ανάγκη αυτοκτονείς,
χτύπα τους πριν σε αφανίσουν,
εγκληματείς που αδρανείς,
της ηθικής μας απραξίας
όπως και της νωθρότητάς μας
πια ας μην είμαστ´ ασθενείς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk