Αδ. Γεωργιάδης: «Θα προσφύγω στα Δικαστήρια για τις συκοφαντίες Καρατζαφέρη. Θα κάνω το σταυρό μου αν βγει ο Τσίπρας πρωθυπουργός»

Την Πέμπτη 24/5/2012 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην εκπομπή των Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου (καθημερινά 08:00-10:00) για τις καταγγελίες του πρόέδρου του ΛΑΟΣ για χρηματισμό βουλευτών του κόμματός του

Για τις καταγγελίες Καρατζαφέρη περί χρηματισμού των Βουλευτών που έφυγαν από το ΛΑΟΣ{{{ moto }}}

Ειλικρινά, αισθάνομαι τρομερή θλίψη για την εικόνα του Προέδρου του ΛΑΟΣ τις τελευταίες μέρες. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν φίλος μου και αγαπημένο μου πρόσωπο, για πολλά χρόνια. Αισθάνομαι ότι αυτές τις μέρες γκρεμίζει όσα έχτισε, καταστρέφει, παντελώς, το πολιτικό του κεφάλαιο. Οι κόλακες που έχει γύρω του δεν τον αφήνουν να δει την πραγματικότητα. Αντιλαμβάνεσθε πόσο αστείο είναι να λέει κανείς στο ραδιόφωνο ότι η Αμερική και το Ισραήλ συμμάχησαν για να πάρουν από το ΛΑΟΣ τον κ. Βελόπουλο, τον κ. Ανατολάκη, τον κ. Γεωργιάδη και το κ. Βορίδη. Μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι εκτός πραγματικότητας, αυτά που είπε είναι αστεία, αλλά πολύ προσβλητικά.

Θα προσφύγετε στη Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στην πατρίδα μας θεσμικά όργανα, τα δικαστήρια, στα οποία αντιμετωπίζονται οι συκοφαντίες. Είναι βέβαιο ότι θα κληθούν τα στελέχη που έμειναν στο ΛΑΟΣ, ως μάρτυρες, να καταθέσουν στο δικαστήριο ποιοι τους πρότειναν και πόσα. Υπάρχουν νομικές διαδικασίες που θα κινηθούν. Όχι αυτεπάγγελτα, από τους θιγόμενους. Αν κατάλαβα καλά, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού τους. Θα κληθούν, λοιπόν, αυτά τα στελέχη στο δικαστήριο, να μας πουν ποιοι τους πρότειναν και πόσα. {{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Για την οικονομική του κατάσταση

Ξέρει πολύ καλά ότι διάγω τη χειρότερη οικονομικά περίοδο της ζωής μου. Το ξέρει, γιατί εγώ όλα αυτά τα χρόνια εκτός από συνεργάτης του στο κόμμα είμαι και πελάτης του ΤΗΛΕΑΣΤΥ και πληρώνω δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα για την εκπομπή μου, την οποία δεν μπορώ να κάνω από τη μέρα που έφυγα από το ΛΑΟΣ, για λόγους λεπτότητας και την κάνει μόνος του ο αδερφός μου, με μεγάλη οικονομική ζημία για μένα. Για μένα η μετακίνηση αυτή είναι και μεγάλη οικονομική ζημία. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος, ενώ γνωρίζει την πραγματικότητα, βγαίνει και χυδαιολογεί με αυτόν τον τρόπο, αντί να τσακωνόμαστε στα κανάλια, καλύτερα να τα πούμε στα θεσμικά όργανα που η πολιτεία έχει ορίσει.

Τι έπρεπε να κάνει ο κ Καρατζαφέρης

Ο κ. Καρατζαφέρης θα έπρεπε να έχει έρθει, ήδη, στη Νέα Δ, για τον εξής λόγο. Ξέρει και ο ίδιος ότι αυτή την εποχή, που είναι εποχή συσπείρωσης, που είναι εποχή να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που είναι εποχή για να μην κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κι έχουμε άλλα 2 εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα, αυτή την εποχή, πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί μια μάχη. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι αρκετά ευφυής για να το αντιλαμβάνεται αυτό.

Τι θα κάνετε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Το σταυρό μου, την προσευχή μου και θα προσπαθήσω να μην κλάψω γι αυτά που θα έρθουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk