«Τα μέτρα του Ιουνίου είναι έτοιμα και κρυμμένα» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι αρμόδιες διευθύνσεις του Γενικού Λογιστηρίου έχουν επεξεργαστεί και ετοιμάσει τους πίνακες και τα προσχέδια νόμου για τα μέτρα του Ιουνίου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητεί να δημοσιοποιηθούν όλα τα προσχέδια νόμου ου έχει επεξεργαστεί το Γενικό Λογιστήριο τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι αρμόδιες διευθύνσεις του Γενικού Λογιστηρίου έχουν επεξεργαστεί και ετοιμάσει τους πίνακες και τα προσχέδια νόμου για τα μέτρα του Ιουνίου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητεί να δημοσιοποιηθούν όλα τα προσχέδια νόμου που έχει επεξεργαστεί το Γενικό Λογιστήριο τους τελευταίους έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες διευθύνσεις του Γενικού Λογιστηρίου έχουν επεξεργαστεί και ετοιμάσει τους πίνακες και τα προσχέδια νόμου για τα μέτρα του Ιουνίου.

Απαιτούμε να δημοσιοποιηθούν όλα τα προσχέδια νόμου που έχει επεξεργαστεί το Γενικό Λογιστήριο τους τελευταίους έξι μήνες και τα οποία δεν έχουν ψηφισθεί μέχρι σήμερα ως νόμοι του κράτους από την Ελληνική Βουλή. Περιμένουμε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να τοποθετηθούν συγκεκριμένα και χωρίς υπεκφυγές. Oλα στο φως εδώ και τώρα!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk