Κ. Τασούλας: «Μπορούν να γίνουν συνεργασίες με όμορους πολιτικούς χώρους»

Την Τετάρτη 23/5/2012 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην εκπομπή των Γιώργου Παπαχρήστου και Άρη Ραβανού (καθημερινά 11:00-12:00) για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών

Για τη στάση του Τσίπρα{{{ moto }}}

Όλη αυτή η ιστορία του ταξικού χρέους ή του χρέους που δεν το αναγνωρίζουμε ή του απεχθούς χρέους γιατί ο κ Τσίπρας δύο, τρία, τέσσερα χρόνια πριν δεν οργάνωσε μια διαδήλωση εναντίον αυτού του ταξικού χρέους, αλλά οργάνωνε διαδηλώσεις διεκδικήσεων από το χρέος αυτό. Δηλαδή οργάνωνε διαδηλώσεις στις οποίες έλεγαν απ αυτό το δανεισμό που κάνετε δώστε δε μας αυξήσεις ,δώστε σε μας επιδόματα.

Εδώ βιώνουμε τον απόλυτο παραλογισμό. Κατηγορούν κάποιοι το χρέος, αλλά οι ίδιοι πριν δύο τρία χρόνια, στην εποχή της τυφλότητας και της εντός εισαγωγικών «ευμάρειας», δεν κατηγορούσαν αυτά τα δάνεια ότι ήταν παράνομα ή ότι ήταν απεχθή ή ταξικά. Απλώς, διεκδικούσαν λυσσαλέα να πάρουν ένα κομμάτι από αυτά τα δάνεια υπέρ των τάξεων που ήθελαν να πάρουν τις ψήφους τους.

Για το ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει αντιφάσεις υπερβολές, επισημαίνει ανευθυνότητα όσον αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. {{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία με όμορους πολιτικούς χώρους.

Όμοροι πολιτικοί χώροι είναι οι χώροι οι οποίοι θέλουν να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη, θέλει να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ και θέλουν να επιτευχθεί μια διαφορετική οικονομική πολιτική με ισχυρή και σοβαρή διαπραγμάτευση προς την Ευρώπη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk