Δωρεάν ουρολογικές εξετάσεις

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, στα πλαίσια εκδηλώσεων ενημέρωσης του κοινού, αποφάσισε να οργανώσει και να διεξάγει καμπάνια με θέμα την ακράτεια ούρων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, στα πλαίσια εκδηλώσεων ενημέρωσης του κοινού, αποφάσισε να οργανώσει και να διεξάγει καμπάνια με θέμα την ακράτεια ούρων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Η καμπάνια θα διαρκέσει μία εβδομάδα, από τις 28 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής και Πειραιώς.

Η Ουρολογική Κλινική Παλαιού Φαλήρου και Περιστερίου του Ιατρικού συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και θα υποδέχεται ασθενείς για μια δωρεάν επίσκεψη. Ακόμη θα υπάρχει και μία λίστα με συνεργαζόμενους ουρολόγους σε κάθε περιοχή ώστε να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι απευθυνόμενοι σε μια δωρεάν γραμμή επικοινωνίας για να κλείσει ραντεβού.

«Ο κόσμος δεν μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα της ακράτειας και πολλοί ντρέπονται να το εξομολογηθούν ακόμη και στους γιατρούς. Είναι ένα πρόβλημα που αφορά άνδρες και γυναίκες και έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα για την καμπάνια. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί και για δεύτερη εβδομάδα» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ουρολόγος και υπεύθυνος για το πρόγραμμα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Κατά την επίσκεψη των ασθενών, οι γιατροί θα παίρνουν το ιστορικό τους. Έπειτα, θα τους ενημερώνουν σχετικά με τις λύσεις, οι οποίες υπάρχουν για το πρόβλημά τους, είτε είναι χειρουργικές, είτε φαρμακευτικές. Πέρα από το ενημερωτικό υλικό, το οποίο θα παίρνουν, θα ενημερώνονται και για ασκήσεις φυσιοθεραπείας απαραίτητες για τον έλεγχο της ακράτειας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα: 210-9892437 &210-9892173 από 09:00 π.μ έως 05:00 μ.μ..

Χώροι υποδοχής ασθενών:
Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, Γραφείο Ουρολογικής Κλινικής, Άρεως 36, 17562

Διαθέσιμες ώρες για ραντεβού:
Από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου: 5:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ.
Από 2 Ιουνίου έως 3 Ιουνίου: 10:00 π.μ. έως 12:00 π.μ.
Ιατροί Ουρολόγοι: ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Στο Ιατρικό Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 60.
Διαθέσιμες ώρες για ραντεβού:
Από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου: 9:00 π.μ. έως 12:00 π.μ.
Από 2 Ιουνίου έως 3 Ιουνίου: 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ.

Ιατρός Ουρολόγος: ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk