Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, Στο πλαίσιο του δημοφιλούς τον τελευταίο καιρό πολιτικού ανεκδότου με τίτλο «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος (στο σκίτσο) αναφερόμενος στις πανελλαδικές εξετάσεις κάλεσε με αυστηρό ύφος από τηλεοράσεως τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα του να είναι προσεκτικοί και να μην παίζουν με το μέλλον των παιδιών! Με τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές (γιατί ακούγονται πολλά εξωφρενικά τις τελευταίες ημέρες) ας μην απορούν ούτε εκείνος ούτε οι πανικόβλητοι «γαλάζιοι» και «πράσινοι» σύντροφοί του, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον… «σέξι Αλέξη», αν στις επερχόμενες εκλογές η ήδη ανεβασμένη Αριστερά αυξήσει τα ποσοστά της˙ ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,

Στο πλαίσιο του δημοφιλούς τον τελευταίο καιρό πολιτικού ανεκδότου με τίτλο «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος (στο σκίτσο) αναφερόμενος στις πανελλαδικές εξετάσεις κάλεσε με αυστηρό ύφος από τηλεοράσεως τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα του να είναι προσεκτικοί και να μην παίζουν με το μέλλον των παιδιών! Με τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές (γιατί ακούγονται πολλά εξωφρενικά τις τελευταίες ημέρες) ας μην απορούν ούτε εκείνος ούτε οι πανικόβλητοι «γαλάζιοι» και «πράσινοι» σύντροφοί του, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον… «σέξι Αλέξη», αν στις επερχόμενες εκλογές η ήδη ανεβασμένη Αριστερά αυξήσει τα ποσοστά της˙ ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Φροντίζουν και οι ίδιοι γι’ αυτό και ας μην το καταλαβαίνουν.

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, το κτίριο της οδού Κριεζώτου 3 όπου έζησε και εργάστηκε για σαράντα ολόκληρα χρόνια ο ζωγράφος Νίκος Χατζηκυριάκος-Γκίκας ανοίγει ανακαινισμένο τις πόρτες του στο κοινό αύριο, Πέμπτη 24 Μαΐου.

* Θα φιλοξενεί μόνιμη έκθεση αφιερωμένη στον δημιουργό αλλά και στην καλλιτεχνική δημιουργία της Ελλάδας στην περίοδο από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και τη Μικρασιατική Καταστροφή ως τις παραμονές της δικτατορίας του 1967. Εξαιρετικά ενδιαφέρον!

* Πρόκειται για πρωτοβουλία του δραστήριου Μουσείου Μπενάκη, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία μέσα σε αυτούς τους δύσκολους, γκρίζους και καταθλιπτικούς καιρούς. Γιατί υπενθυμίζει ότι η τέχνη είναι πάντα εδώ για να παρηγορήσει, να τέρψει, να διδάξει, να ψυχαγωγήσει, να εμψυχώσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk