Κερδίστε ταξίδια σε Νάξο και Σκύρο από τις «Πρωινές Διαδρομές»

Διαγωνισμός με δώρο ένα τριήμερο στην Νάξο και ένα τετράημερο στην Σκύρο από την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» με το Βασίλη Αδαμόπουλο και το Σωτήρη Ξενάκη (καθημερινά 06:00-08:00). Η κληρώση θα γίνει την Παρασκευή 22/6/2012.

Διαγωνισμός με δώρο ένα τριήμερο στην Νάξο και ένα τετράημερο στην Σκύρο από την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» με το Βασίλη Αδαμόπουλο και το Σωτήρη Ξενάκη (καθημερινά 06:00-08:00). Η κληρώση θα γίνει την Παρασκευή 22/6/2012.{{{ moto }}}

Για την Άνδρο ο νικητής θα μπορέσει να κάνει χρήση του δώρου μέχρι αρχές Ιουλίου ή Σεπτέμβριο κατόπιν συνεννοήσεως με τα ξενοδοχείο

Για την Σκύρο ο νικητής θα μπορέσει να κάνει χρήση του δώρου την περίοδο 1-4/9.

Συγκεκριμένα, στη Νάξο διεκδικείτε ένα τριήμερο (3 μέρες- 2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό στο ξενοδοχείο Αgios Prokopios (http://www.prokopis.com/) μέχρι αρχές Ιουλίου ή Σεπτέμβριο κατόπιν συνεννοήσεως με τα ξενοδοχείο με πληρωμένα και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το Σούπερ Φέρυ 2.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε με sms BHMAFM (κενό) ΝΑΞΟΣ στο 54010

Στη Σκύρο διεκδικείτε ένα τετραήμερο (4 μέρες-3 διανυκτερεύσεις) στις ανεξάρτητες κατοικίες Maestralia (http://www.maestraliaskyros.gr/). Το ταξίδι περιλαμβάνει ένα γεύμα την ημέρα και ο νικητής θα μπορέσει να κάνει χρήση την περίοδο 1-4/9.

Για να βρεθείτε στην Σκύρο στείλτε με sms BHMAFM (κενό) ΣΚΥΡΟΣ στο 54010

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk