1. Dolce & Gabbana, The One Sport

Για τον θέσει κοσµοπολίτη

Η πρόσφατη δηµιουργία των διάσηµων σχεδιαστών µόδας της γείτονος χώρας. Η χλωρίδα της µεσογειακής φύσης παραµένει αστείρευτη πηγή έµπνευσης του επιτυχηµένου διδύµου. Αυτή τη φορά εγκαταλείπουν για λίγο τα αγαπηµένα τους εσπεριδοειδή και επιλέγουν το αρωµατικό δενδρολίβανο για να δώσει τη νότα στην τελική δροσερή σύνθεση.

2. Issey Miyake, L’ Eau d’ Issey pour Homme Sport

Για τον πρωταθλητή

H νέα προσθήκη στην οµώνυµη οικογένεια µας συστήνεται ως η βαθιά ανάσα του αθλητή στο πέρας του αγωνίσµατος. ∆ιατηρεί τη δροσερή βάση της θρυλικής δηµιουργίας – φέτος συµπληρώνει τα 18 χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας – µε µια όµως πιο πικάντικη και κοµψή χροιά, χάρη στην παρουσία των vetiver, µοσχοκάρυδου και κέδρου.

3. Paco Rabanne, Black XS L’Excès For Him

Για τον ορκισµένο ρόκερ

Το ήµισυ του νέου αρωµατικού διδύµου που υπογράφει ο θρυλικός σχεδιαστής δεν είναι τόσο πικάντικο όσο υπονοεί το σκούρο χρώµα του µπουκαλιού. Αναζητήστε την αιτία στις νότες από φρέσκα, δροσερά λεµόνια που µειώνουν την ένταση στο τελικό αποτέλεσµα, την οποία παραδοσιακά εξασφαλίζουν το κεχριµπάρι, η βανίλια και το πατσουλί.

4. DSquared2, Potion

Για τον φυσιολάτρη

Eίναι το δεύτερο αντρικό άρωµα – εξαιρουµένων των συλλεκτικών εκδόσεων µε την περιορισµένη, χρονικά, παρουσία στην αγορά – των αδελφών Ντιν και Νταν Κέιτεν. Πηγή έµπνευσης τα παραδοσιακά εργαστήρια – εξού και το Potion, που σηµαίνει φίλτρο. Το κεχριµπάρι κάνει αισθητή την παρουσία του στην τελική χροιά της ευωδιάς. Στα συν και η κοµψή συσκευασία.

5. Guerlain Homme, L’ Eau Boisée

Για τον δανδή

Συγκαταλέγεται στα έντονα, µε ξύλινη χροιά, αρώµατα. Το επιβεβαιώνει και η επιλογή των πρώτων υλών – βλέπε άλµπουρο, ξύλο και ειδικά αιθέρια έλαια.