Γ. Καρατζαφέρης: Ή με τους πατριώτες ή με τους προδότες

Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές είναι «ή με τους πατριώτες ή με τους προδότες» σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο Γ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του, μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές είναι «ή με τους πατριώτες ή με τους προδότες» σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο Γ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του, μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο,
τόνισε ότι είναι μια ιστορική καμπή για το έθνος, υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με εντολοδότες ούτε με προδότες αλλά μόνο με πατριώτες» και απέρριψε τα διλήμματα που τίθενται απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, τα οποία χαρακτήρισε «ψευτοδιλήμματα».

«Τεμενάδες ή ψευτοτσαμπουκάδες, Βερολίνο ή συνιστώσες» είναι σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη τα διλήμματα που θέτουν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και τόνισε ότι «περάσαμε πολλούς διχασμούς, δεν χρειαζόμαστε ακόμη έναν». Είπε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει με τον πατριωτικό παρεμβατισμό και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του κ.Σαμαρά λέγοντας: «Δυστυχώς δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς. Η Ελλάδα θέλει πατριώτες, δεν θέλει το DNA των προδοτών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk