Αναλογιστήκαμε τουλάχιστον εμείς οι ώριμοι, ποιά είναι αυτή η Τσίτα που μαϊμουδίζει και ευκολόπιστα λέμε νέος είναι ας τον δοκιμάσουμε. Αν και το σύνηθες στη πολιτική είναι να δηλώνουν παρών πρώτοι οι ανεύθυνοι και οι ανεπαρκείς και εν μέρη είναι λογικό. Διότι ο ικανός δεν χρειάζεται να αποδείξει τα προσόντα του, είναι φανερά αλλά η ημιμάθεια χρειάζεται την αυτοπροβολή. Αυτός είναι και ο λόγος που μιά φορά κάθε αιώνα σπάνια έχομε πολιτικό μεγάλης κλάσης.
Ο άνθρωπος έχει γενικά ελαττώματα τα οποία των ακολουθούν από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος εξακολουθεί να είναι ίδιος δεν αλλάζει.Θα αναφερθώ ξανά στη πεποίθηση μου, φιλοσοφία μου ότι στην αναλογία 70% και 30%χαμηλής και ψηλής νοημοσύνης, και δύο ομάδες μπορεί να κάνουν το λάθος και δύο το καλύτερο. Αλλά μαθηματικά το παραδεκτό είναι αυτό που αναλογεί στη ομάδα.
Η πρώτη ομάδα του 70% συνήθως επιλέγει τα άκρα φανατικοί = τυφλοί, Η δεύτερη ομάδα το30% κέντρο, μπαλαντέρ. Εδώ έρχεται και το ρητό παν μέτρο άριστων.Πολιτικές ομάδες που φέρνουν και έφεραν καταστροφή ακραίες, ναζί χούντα, αναρχικοί, φράξιες πυρήνες φωτιάς 17 νοβ. κ.α. ακραίες δεξιές και αριστερές. Ο Συριζα απὀ πόσες και ποιές άναρχο ομάδες αποτελείται;
Πόσα χρόνια πήρε στην Τσίτα να πάρει δίπλωμα, και πώς το πήρε; Η Ωσάν σύντεχνος φοιτητικής ομάδας; που ανέβαζε και κατέβαζε πρυτάνεις που εργάσθηκε ποιό ήταν το ποιόν αυτού και τον συνοδοιπόρων του;
Σε ποιό πανεπιστήμιο είναι διδάκτωρ; Θα μπορούσε να είναι διδάκτωρ αναρχισμού έχει πείρα από τα γεννοφάσκια του.
Έχει πάρει άλλο μισθό εκτός κόμματος;
Πάντως δεν αναδεικνύονται μόνοι τους κάποιοι τους εκλέγουν το 70% που του αρέσει το παραμύθιασμα, να ζούν με εικονική πραγματικότητα.Δεν μου αρέσουν τα άκρα είμαι το παν μέτρο άριστων. Απεχθάνομαι, άκρα δεξιά, με δεξιά, άκρα αριστερά, αριστερά, εγώ κλείνω πρός κέντρο δεξιά και κέντρο αριστερά αλλά βέβαια παντού υπάρχουν άνθρωποι για αυτό καί δέν υπάρχει τελειότης. Ακόμα και η όμορφη φύση μας φανερώνει το άσχημο των ακραίων στιγμών της που δεν είναι όμορφο αλλά καταστροφικό.
Τον αναρχισμό της με πλημμύρες ανεμοστρόβιλους κ.α. καταστροφές.Αναρχική Τσίτα του τσίριζα με τις φωνασκίες έφερε αποχαύνωση σε μεγάλο κομμάτι του 70% του χαμηλού δείκτη νοημοσύνης το οποίο όταν πάθει εμμονή, τότε η παρωπίδες δεν το αφήνουν ίχνος οξυδέρκειας.Για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ΓΑΠ και μη αναμενόμενης προόδου, αλλά την αμηχανία και την χαώδη κατάσταση συνήργησαν όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένων συνεργατών του ΓΑΠ μέλη του ΠΑΣΟΚ που εφάνισαν κατώτερη τον περιστάσεων για ιδιοτελής σκοπούς, ως επιπλέων η μεγάλη και ανίκανη κρατική μηχανή (Γραφειοκρατία )δεν ήταν ικανή να συνεισφέρει στην αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση.Και τέλος έφεραν την απελπισία. Χωρίς αγώνα, θάρρος, προσφορά, δεν κερδίζονται τα χαμένα.
Υπάρχουν δύο δρόμοι μνημόνιο, και αντιμνημόνιο η αλλιώς Ευρώ και δραχμή.Και οι δύο είναι δύσκολοί, αλλά ο ένας είναι πολύ χειρότερος από τον άλλο.
Δέν χρειάζεται σκέψη για νοήμων άνθρωπο για να διαλέξει είναι τόσο πασιφανές, υπάρχει νόησης γύρω;Όσο για εμένα πολλά πολιτικά κύρια στελέχη που έδειχναν ικανότητα, στο καιρό τις κρίσης εφάνισαν ελλιπής και ιδιοτελής με αποτέλεσμα να μήν τους πιστεύω έτσι δεν συνδυάζω ταξίδι με εκλογικό δικαίωμα.