Ο λόγος για τον 28χρονο συνιδρυτή του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ που έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με την αγαπημένη του, Πρισίλα Τσαν, και… άλλαξε το status του (την οικογενειακή του κατάσταση) στο Facebook προκειμένου να γίνει γνωστό το νέο στον Κυβερνοχώρο.

Ο γάμος έγινε μια μέρα πριν την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο και τελέστηκε στην πίσω αυλή του σπιτιού των νεόνυμφων στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια σε στενό κύκλο με λιγότερο από 100 προσκεκλημένους.

Η νύφη δεν δεχόταν συγχαρητήρια μόνο για το γάμο της αλλά και για την αποφοίτησή της από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φραντζίσκο με ειδικότητα στην παιδιατρική. Σύμφωνα με φιλική πηγή του ζεύγους, ο Ζούκερμπεργκ και η Τσαν σχεδίαζαν το γάμο τους για περίπου 4 μήνες.

Ο Ζούκερμπαργκ σχεδίασε και το μονόπετρο της Τσαν που ήταν απλό, λαμπερό και με πέτρα από ρουμπίνι. Το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι του δείπνησαν με delivery από τα αγαπημένα τους εστιατόρια Palo Alto Sol και Fuki Sushi.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου εννέα χρόνια, πολύ πριν ο Ζούκερμπεργκ ξεκινήσει την επιχείρηση Facebook που τον έχει κάνει πλουσιότερο κατά 19 δις δολάρια.