Π. Πικραμμένος: Εκλογές και Σύνοδος Κορυφής στο επίκεντρο των συνομιλιών

Την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας ο υπηρεσιακός υπουργός κ. Π. Πικραμμένος.

Την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας ο υπηρεσιακός υπουργός κ. Π. Πικραμμένος.

Ειδικότερα , όπως ανέφερε σε δήλωσή του: «Ολοκλήρωσα σήμερα τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς. Χαίρομαι να πω ότι όλοι ανεξαιρέτως ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου.

Το πρώτο θέμα το οποίο συζητήσαμε ήταν το θέμα της προσεχούς διενέργειας των βουλευτικών εκλογών. Τους ενημέρωσα για τα αποτελέσματα της επισκέψεως μου στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου διαπίστωσα πλήρη προετοιμασία για τη διενέργεια των εκλογών.

Υπάρχουν διάφορα δευτερεύοντα θέματα τα οποία συζητήσαμε, κυρίως όμως απηύθυνα έκκληση στους πολιτικούς αρχηγούς για τη συμπίεση του εκλογικού κόστους, και χαίρομαι γιατί βρήκα πλήρη ανταπόκριση στην έκκλησή μου αυτή.

Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήσαμε ήταν ενόψει της μεταβάσεώς μου στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες.

Τους υπέβαλα τις σκέψεις μου και χαίρομαι επίσης να πω ότι υπεβλήθησαν από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς αρχηγούς γόνιμες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Προτάσεις τις οποίες θα μελετήσουμε, ώστε η ελληνική παρουσία να γίνει αισθητή και αποτελεσματική».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk