Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 33η Μαραθώνια πορεία ειρήνης

Την Κυριακή 20 Μαΐου από τις 8.30 ως τις 18.30 θα διεξαχθεί η 33η Μαραθώνια πορείας ειρήνης στη μνήμη του Γρηγορίου Λαμπράκη. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνει η Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης οχημάτων σε συγκεκριμένες οδούς.

Την Κυριακή 20 Μαΐου από τις 8.30 ως τις 18.30 θα διεξαχθεί η 33η Μαραθώνια πορείας ειρήνης στη μνήμη του Γρηγορίου Λαμπράκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνει η Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης οχημάτων σε συγκεκριμένες οδούς.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Μαραθώνα – Ν. Μάκρης, Ραφήνας, Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Χολαργού – Παπάγου, Ψυχικού – Φιλοθέης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα:

1. Μαραθωνομάχων, στη συμβολή της από τον τύμβο Μαραθώνα ως τη λεωφ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08.30 – 09.30.

2. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαραθωνομάχων και Διονύσου, κατά τις ώρες 09.30 – 10.00.

3. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διονύσου και Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09.30 – 10.30.

4. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Φλέμιγκ (διασταύρωση Ραφήνας), κατά τις ώρες 10.30 – 12.00.

5. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φλέμιγκ (διασταύρωση Ραφήνας) και Αγ. Χριστοφόρου (διασταύρωση Πικερμίου), κατά τις ώρες 12.00 – 13.30.

6. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (διασταύρωση Πικερμίου) και Ευαγγ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς), κατά τις ώρες 14.00 – 14.30.

7. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευαγγ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς) και Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης), κατά τις ώρες 14.30 – 15.30.

8. Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης) και της λεωφ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού), κατά τις ώρες 15.30 – 16.30.

9. Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από κόμβο της λεωφ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού) μέχρι τη λεωφ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής), κατά τις ώρες 16.30 – 17.30.

10. Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη λεωφ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής) μέχρι έξωθεν υπ. Εθνικής Αμυνας, κατά τις ώρες 17.30 – 18.30.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να ισχύσουν και πριν από τις αναφερόμενες ώρες ή να παραταθούν ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας, προσθέτει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή της Μαραθώνιας πορείας και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα βρίσκονται στα σημεία εκτροπών της κυκλοφορίας» τονίζει ακόμη η ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk