Φωτογραφίες από το εσωτερικό του πιο ακριβού σπιτιού στον κόσμο, δημοσιεύονται στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Vanity Fair. Ανήκει στον Μουκές Αμπάνι, τον πλουσιότερο άνδρα της Ινδίας και βρίσκεται στον δρόμο Αλταμοντ στο Μουμπάι, ο οποίος φιλοξενεί πολλά πολυτελή και σημαντικά κτίρια.

Πρόκειται για ένα κτίσμα 27 ορόφων και διαθέτει ελικοδρόμια, μία τεράστια βιβλιοθήκη, υπερπολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων, μαρμάρινα πατώματα και ένα δωμάτιο με τεχνητό χιόνι. «Πρόκειται για την πρώτη φορά που μιλάω για το σπίτι μου» δήλωσε στο Vanity Fair η σύζυγος του Αμπάνι, Νίτα. «Υπήρξαν υπερβολές στον Τύπο, γι΄’αυτό» πρόσθεσε. Το πολυτελές κτίριο, το οποίο ονομάζεται Αντίλια, από το μυθικό νησί του Ατλαντικού Ωκεανού, έχει 173 μέτρα ύψος και συνολικό εμβαδόν 37.000 τ.µ., ξεπερνώντας σε εμβαδό ακόμη και τις Βερσαλίες.

Οπως ανέφεραν προγενέστερα δημοσιεύματα, η οικογένεια απέφευγε να εγκατασταθεί στο σπίτι επειδή το «βαστού σάστρα» του (κάτι σαν το φενγκ σούι) δεν ήταν σωστό. Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό, φαίνεται ότι ένα από τα δωμάτια του πύργου διαθέτει παράθυρα από το ταβάνι έως το πάτωμα και τέτοια διάταξη καθιστικών που παραπέμπει σε λόμπι πεντάστερου ξενοδοχείου. Διαθέτει επίσης πάρκινγκ πολλών επιπέδων, αίθουσα χορού, αίθουσα προβολών και πολλούς κήπους. «Φτιάξαμε τη δική μας κατοικία στην κορυφή επειδή θέλαμε το φως του ήλιου» είπε η κυρία Αμπάνι.

Σύμφωνα με την ίδια, το αρχιτεκτονικό σχέδιο βασίζεται στον λωτό και στον ήλιο, ενώ το κτίριο είναι διακοσμημένο με σπάνια ξύλα, μάρμαρο, φίλντισι και κρύσταλλο, όλα κατασκευασμένα από ινδούς τεχνίτες. Φημολογείται ότι το συνολικό κόστος του κτιρίου είναι πάνω από ένα δισ. δολάρια. Η συνολική περιουσία του Αμπάνι ξεπερνά τα 22 δισ. δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.