Σ. Σιμόπουλος: Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των συγκοινωνιών

Να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, στην κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους στο κοινωνικό σύνολο, ζήτησε από τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ του τομέα Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών, ο νέος υπουργός, κ. Σ. Σιμόπουλος, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εταιριών την Παρασκευή

Να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, στην κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους στο κοινωνικό σύνολο, ζήτησε από τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ του τομέα Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών, ο νέος υπουργός, κ. Σ. Σιμόπουλος, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εταιριών την Παρασκευή.

Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών κ. Αρ. Μπουρδάρας, συμμετείχαν εκπρόσωποι της διοίκησης του ομίλου ΟΣΕ (ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ), της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, των αστικών συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ) της Αττικό Μετρό (ΑΜ), της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ).

«Κυρίαρχος και πρωταρχικός στόχος όλων των συγκοινωνιακών οργανισμών και επιχειρήσεων αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Στο πνεύμα αυτό, θα φροντίσουμε με κάθε τρόπο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία, η βελτίωση των μεγεθών, αλλά και η ανάπτυξή των οργανισμών, με στόχο την διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών τους, επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και των εργαζόμενων» τόνισε ο νέος υπουργός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία