· Όλα έτοιμα για την επιστροφή της Ντόρας. Ακόμα και το (νέο) όνομα: πολαΝΔησυ.

· Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά: «Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο;». Σαν το παλιό ανέκδοτο: Τι θα πει ακρίβυνε η βενζίνη; 50 Ευρώ έβαζα, 50 Δραχμές βάζω.

· Προς τι η απορία για ορισμό του Πανίκα ως εκλογικού υπεύθυνου της ΝΔ στη Μακεδονία; Δικός τους άνθρωπος είναι. Κατάδικος.

· Η εξελικτική θεωρία στην υπηρεσία του Κοινοβουλευτισμού. Τα τρία στάδια της Βουλής: Συντακτική, Αναθεωρητική, Διήμερη.

· Τ. Κουίκ: «Αυτό το χαρτί δεν το αναγνωρίζουμε». Και δεν του μιλάμε και του κρατάμε μούτρα, θα μπορούσε να συμπληρώσει.

· 3.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ζητάει να γυρίσουν ο Κ.Αϊβαλιώτης. Γιατί όχι; Όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι, τι λάχανα τι μπρόκολα.

· Πρακτικοί άνθρωποι οι Αμερικάνοι, έχουν ποσοτικοποιήσει τις ιδεολογικές τους διαφορές. Όπως γράφει σχετική είδηση από τις ΗΠΑ: «Προηγούνται στην «κούρσα» των χρημάτων οι Ρεπουμπλικάνοι»…

· Όταν φώναζαν «κάτσε καλά Γεράσιμε», στον πρωθυπουργικό θώκο εννοούσαν;

· Επίτηδες το κάνει ο Ολάντ; Τώρα που πάει ο Αλέξης στο Παρίσι, αυτός φεύγει στην Αμερική;

· Π. Λαφαζάνης: «Αυτό που εμείς θα κάνουμε, καταρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο». Αυτό υποθέτω θα το καταργήσουν με τόνο.