Το κατάστημα λειτουργεί υπό Νέαν Διεύθυνσιν

Όλα έτοιμα για την επιστροφή της Ντόρας. Ακόμα και το (νέο) όνομα: πολαΝΔησυ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλλονιά: «Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο;». Σαν το παλιό ανέκδοτο: Τι θα πει ακρίβυνε η βενζίνη; 50 Ευρώ έβαζα, 50 Δραχμές βάζω. Προς τι η απορία για ορισμό του Πανίκα ως εκλογικού υπεύθυνου της ΝΔ στη Μακεδονία; Δικός τους άνθρωπος είναι. Κατάδικος

Το κατάστημα λειτουργεί υπό Νέαν Διεύθυνσιν | tovima.gr

· Όλα έτοιμα για την επιστροφή της Ντόρας. Ακόμα και το (νέο) όνομα: πολαΝΔησυ.

· Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά: «Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο;». Σαν το παλιό ανέκδοτο: Τι θα πει ακρίβυνε η βενζίνη; 50 Ευρώ έβαζα, 50 Δραχμές βάζω.

· Προς τι η απορία για ορισμό του Πανίκα ως εκλογικού υπεύθυνου της ΝΔ στη Μακεδονία; Δικός τους άνθρωπος είναι. Κατάδικος.

· Η εξελικτική θεωρία στην υπηρεσία του Κοινοβουλευτισμού. Τα τρία στάδια της Βουλής: Συντακτική, Αναθεωρητική, Διήμερη.

· Τ. Κουίκ: «Αυτό το χαρτί δεν το αναγνωρίζουμε». Και δεν του μιλάμε και του κρατάμε μούτρα, θα μπορούσε να συμπληρώσει.

· 3.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ζητάει να γυρίσουν ο Κ.Αϊβαλιώτης. Γιατί όχι; Όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι, τι λάχανα τι μπρόκολα.

· Πρακτικοί άνθρωποι οι Αμερικάνοι, έχουν ποσοτικοποιήσει τις ιδεολογικές τους διαφορές. Όπως γράφει σχετική είδηση από τις ΗΠΑ: «Προηγούνται στην «κούρσα» των χρημάτων οι Ρεπουμπλικάνοι»…

· Όταν φώναζαν «κάτσε καλά Γεράσιμε», στον πρωθυπουργικό θώκο εννοούσαν;

· Επίτηδες το κάνει ο Ολάντ; Τώρα που πάει ο Αλέξης στο Παρίσι, αυτός φεύγει στην Αμερική;

· Π. Λαφαζάνης: «Αυτό που εμείς θα κάνουμε, καταρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο». Αυτό υποθέτω θα το καταργήσουν με τόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk