Είναι σίγουρα η χρονιά της!

Ο λόγος για την Αντέλ της οποίας το άλμπουμ με τίτλο «21» ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, XL προετοιμάζει μια ειδική έκδοση του άλμπουμ με μερικά καινούργια tracks την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι αυτό στο οποίο αναφερόταν η Αντέλ όταν είπε ότι ετοιμάζει ένα καινούργιο τραγούδι για το 2012; ΄Η αναφέρθηκε στην, επίσης φημολογούμενη, συνεργασία της που θα γίνει για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «Skyfall»;

Σύμφωνα με την Daily Star Sunday, η κυκλοφορία της εν λόγω έκδοσης θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο «21» το οποίο θα ξεπεράσει το θρυλικό «Greatest Hits» των Queen και θα βρεθεί στην κορυφή των άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως και να έχει, το «21» που ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόμα και το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον στο Ηνωμένο Βασίλειο καταλαμβάνοντας τη θέση νούμερο 5 στα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, δεν πρόκειται εύκολα να … κατρακυλήσει: παραμένει στα 10 πρώτα άλμπουμ του Billboard 200 για 63η εβδομάδα.