Βίκυ Σταμάτη: «Με μένα η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή»

Επιστολή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Ρένα Ασημακοπούλου απηύθυνε η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία παρά την αρνητική εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα, συνεχίζει να επιδιώκει την αποφυλάκισή της

Επιστολή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Ρένα Ασημακοπούλου απηύθυνε η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία παρά την αρνητική εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα, συνεχίζει να επιδιώκει την αποφυλάκισή της.

Παρότι, όπως λέει, έχει επίγνωση «ότι η υψηλή Σας θέση δεν επιτρέπει σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σας», ζητεί από την κυρία Ασημακοπούλου «να διαθέσετε μόλις 4 λεπτά για την ανάγνωση της παρούσης», διότι «αξίζει τον κόπο».

Η κυρία Σταμάτη, αφού περιγράφει την κατάστασή της, λέει ότι βρίσκεται στη φυλακή επειδή «ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα ένα πολιτικό πρόσωπο». Εξηγεί ότι βρέθηκε εξαρχής στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ λόγω της «σημαντικής διαφοράς ηλικίας» με τον άνδρα της και το γεγονός ότι μέχρι τότε ήταν ανώνυμη. Στο τέλος, όπως λέει «τα ΜΜΕ μου είχαν φορτώσει τα δεινά της χώρας, πολίτες με προπηλάκιζαν», ενώ χαρακτηρίζει για μια ακόμη φορά προκατειλημμμένο τον ανακριτή, ενώπιον του οποίου εκλήθη να απολογηθεί.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστηρίζει ότι στην περίπτωση η Δικαιοσύνη δεν υπήρξε τυφλή, δεν έγινε δίκαιη εφορμογή του νόμου και δεν είχε δίκαιη προδικασία, ενώ επικαλείται σχετικά τη γνώμη ειδικών.

Απευθυνόμενη στην κυρία Ασημακοπούλου της λέει για την αγωνία του παιδιού της, το οποίο «ζει την πιο ευαίσθητη και κρίσιμη ηλικία του χωρίς πατέρα και χωρίς μητέρα», αναφέρει ότι η ίδια έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσης και δικαιολογεί την επιστολή της ως «κραυγή προς τη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk