Δ. Ρέππας: «Αφήνουμε σημαντικό έργο πίσω μας»

«Η απερχόμενη Κυβέρνηση έκανε σημαντικό έργο ιδίως στον τομέα της δημοσιονομικής σταθεροποίησης της χώρας», δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας, τον οποίο διαδέχεται στη θέση του ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Παύλος Αποστολίδης

«Η απερχόμενη Κυβέρνηση έκανε σημαντικό έργο ιδίως στον τομέα της δημοσιονομικής σταθεροποίησης της χώρας», δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας, τον οποίο διαδέχεται στη θέση του ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Παύλος Αποστολίδης.

«Σε μια περίοδο που απαιτείται να εντείνουμε την προσπάθειά μας ως χώρα, δυστυχώς μικροκομματικοί σχεδιασμοί οδηγούν σε παράταση της αβεβαιότητας και των επιζήμιων εκκρεμοτήτων», επισήμανε ο κ. Ρέππας.

Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφερόμενος στις διερευνητικές εντολές τόνισε ότι «η συνολική στάση του προέδρου του ΠαΣοΚ Βαγγέλη Βενιζέλου και η εποικοδομητική προσπάθειά του για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας δεν βρήκε ανταπόκριση»

«Καθώς η χώρα οδηγείται σε εκλογές, οι πολίτες αξιολογούν τη στάση των κομμάτων. Γνωρίζουν ποιοι προέταξαν το εθνικό συμφέρον και ποιοι διαχειρίστηκαν την εντολή της 6ης Μαΐου επιδιδόμενοι σε εμπόριο ψευδαισθήσεων», κατέληξε ο κ. Ρέππας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk